Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin yeni dizi kararı hayranlarını üzecek!

Özge Özpirinçci’nin yeni dizi kararı hayranlarını üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kasım ayında kızı Mercan’ı dünyaya getirdi. Çocuğunun bakımı ile uğraşan bu arada kendisine gelen yeni teklifleri de değerlendiren oyuncunun, bir sinema filminde yer alması gündeme geldi.

Ünlü yönetmen Yavuz Tuğrul’un yeni filmi için teklif aldığı iddia edilen oyuncu, kendisi için böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Oyuncu, “Yeni proje yok, merak etmeyin” diye konuştu. Filmin çekildiğini ama kendisinin yer almayacağını ifade eden Özge Özpirinçci, günlük yaşamında neler yaptığını da anlattı.

Oyuncu, “Mercan ile ilgileniyorum, onu büyütüyorum. Onunlayım hep” diye konuştu. Netflix’te 20 Nisan’da yayınlanacağı duyurulan Yakamoz S-245 isimli dijital dizide başrolde yer alan Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ ile partnerlik yapmıştı. Hayranları bu diziyi heyecanla beklerken, Kıvanç Tatlıtuğ konusunda son günlerde ortaya çıkan oğluna “Kurt” adını vereceği iddiaları ünlü oyuncuya soruldu.

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti de Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftiyle çok yakın iletişim halinde. Özge Özpirinçci, kendisinin de konuştuğunu belirterek, şunları söyledi: “Sürekli konuşuyoruz. Gayet tatlı, güzel bir isim.”

Özge Özpirinçci'nin yeni dizi kararı hayranlarını üzecek! 7

Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ ilişkisi 2014 yılında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura isimli dizi sırasında başlamıştı. Başak Dizer, o dönemde Kurt lakabını çok sevdiklerini ve ismin de buradan geldiğini söylemişti.

Özge Özpirinçci, yaz dönemi için ise bir proje değil, ailece tatil düşünüyor. Oyuncu, güzel ve sakin bir yaz geçirmeyi planladıklarını belirterek, projelerde yer almayacağının da sinyalini böylelikle vermiş oldu.

Oyuncu kendisinde yeni bir dizi bekleyen hayranlarına yakın zaman içinde böyle bir işin içinde yer almayacağı bilgisini vererek yanıtlamış oldu.