Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin çok sevilen dizisi Destan’da hüzünlü ayrılık!

ATV’nin çok sevilen dizisi Destan’da hüzünlü ayrılık!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de salı akşamları ekrana gelen Destan dizisinde dün akşam büyük bir ayrılık yaşandı. Dizinin oyuncularından biri izleyiciye veda etti.

Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği ATV dizisi Destan’da başrolleri Ebru Şahin ve Edip Tepeli paylaşıyor. Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Destan dizisinde hüzünlü bir ayrılık yaşandı. Dizide Tutkun karakterini canlandıran Elif Doğan, Destan’a veda etti. Canlandırdığı karakter Tutkun da hayatını kaybetti.

Dağ Hanlığı’nın Gök Hanlığı’nı yıkmak için yetiştirilmiş kızlarından biri olan ve güzelliğinin yanı sıra kararlı ve hırslı olmasıyla da izleyicinin kalbini kazanan Tutkun’un ölümü izleyiciyi çok üzdü. İzleyiciler Tutkun’un ölümüne sosyal medyada tepki gösterdi.

ATV’nin çok sevlen dizisi Destan’da hüzünlü ayrılık! 1

Genç oyuncu Elif Doğan’ın Destan dizisindeki performansı izleyiciler tarafından çok seviliyordu. 1994 doğumlu genç oyuncu 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyon kariyeri aynı yıl içinde yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile devam etti. Destan, Elif Doğan’ın üçüncü dizisiydi. Başarılı oyuncu Destan’la kariyerinde bir çıkış yapmış oldu.

Bu arada Destan’da reyting konusunda işler çok parlak gitmiyor. Ekrana geldiği ilk günlerde reytinglerin zirvesinden inmeyen dizi, Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş’in başlamasıyla zirvedeki yerine veda etmek zorunda kaldı. Destan dün akşam reytinglerde üçüncü sıraya kadar geriledi.

Ancak dizi yurt dışında çok seviliyor. Özellikle Ebru Şahin’in başarılı performansıyla dikkat çeken dizinin ikinci sezonu için çalışmalara başladığı belirtiliyor. Başarılı oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisindeki yaptığı büyük çıkışın ardından Destan’la başarısını perçinlemiş oldu.