Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde trajedi ve entrikanın dibini bulacaksınız!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde trajedi ve entrikanın dibini bulacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için gei sayım başladı… Çekimleri devam eden dizide birbiri ile yakın arkadaş olan 3 önemli isim başrolde bulunuyor. Uzun yıllardır birbirlerini tanıyan İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker yeni dizide hikayenin merkezinde yer alacak. Anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek bir dizi geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4 sezon boyunca Saniye karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Selin Yeninci de yeni dizinin bir başka başrol oyuncusu olarak dikkatleri çekiyor… Entrika ve trajedilerle dolu bir hikaye sizleri bekliyor… Sadun ve Defne karakterlerinin eskiden yaşadıkları aşk, yıllar sonra yeniden birbirlerini bulmaları ile çok farklı bir noktaya sürüklenecek.

Senaryosunu Makbule Kosif ile Gülsev Karagöz’ün yazmakta olduğu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Defne ve Sadun karakterlerinin aşkı dizi hayranlarının da içini ısıtacak. Ancak yaşanacak trajik olaylar, en yakınınızdaki kişilere karşı kuşku duymanıza neden olabilir.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde trajedi ve entrikanın dibini bulacaksınız! 8

Defne’nin, (İrem Helvacıoğlu) doğum yaptığı hastanede bebeğinin kaybolması sonrası yaşadığı büyük acı ekrana gelecek. Meryem’in (Selin Yeninci) bebeği neden çaldığı ise merak konusu oldu. İki kadının geçmişteki arkadaşlığından başlayan hikayenin sonrasında neler yaşanacaklar herkesi şaşırtacak.

Herkesin cebinde anlatılmayı bekleyen hikayeler var ve Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de izleyicilere anlatmak istediği çok etkili bir hikaye bulunuyor. Hamile kalan iki kadın ve çocuğunu doğurduktan sonra arkadaşından büyük kazık yiyen Defne karakterinin trajedisini izleyeceksiniz. Defne, en yakınındaki kişinin bebeğini doğumdan sonra kaçırması ile büyük bir trajedinin içine düşecek.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde trajedi ve entrikanın dibini bulacaksınız! 9

Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden önemli oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, tv8 ekranında prime-time’da yayınlanacak tek dizi olacak.

Kırmızı Oda’nın final yaptığı tv8’de hafta içi öğlen saatlerinde Canım Annem isimli diziyi yayınlanıyor ve başka da bir proje bulunmuyor.

Anenin Sırrıdır Çocuk dizisi, tv8’in en güvendiği yapımların başında geliyor.