Ana sayfa Sosyal Medya Bizim Hikaye ile parlayan Müge Su Şahin’e yeni dizi piyangosu vurdu!

Bizim Hikaye ile parlayan Müge Su Şahin’e yeni dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda dikkat çeken genç yeteneklerden birisi de Müge Su Şahin oldu… 2001 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2017 yılında katıldığı Bizim Hikaye isimli dizideki performansı ile dikkat çekmişti.

Müge Su Şahin, bu projenin ardından Akrep isimli dizide canlandırdığı Merve karakteri ile de yeteneklerini sergileme fırsatını buldu… Her iki projede de iyi çıkışlara imza atan genç oyuncu, farklı yapımlardan teklifler aldı.

Müge Su Şahin kendisine gelen teklifler arasında Masum ve Güzel dizisini tercih etti. Yetimhaneden çıkan iki genç kızın trajik hikayesinin anlatılacağı dizinin başrollerinde Bahar Şahin ile Zulal Sude Güler bulunuyor… Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç’in de yer aldığı genç oyuncuların arasında Aslı Sümen ve Müge Su Şahin de var.

Bizim Hikaye ile parlayan Müge Su Şahin'e yeni dizi piyangosu vurdu! 7

Masum ve Güzel dizisinin ekibinde Mine Tugay ve Ahu Sungur gibi tecrübeli isimleri de görebileceksiniz.

Elif karakteri ile hikayede yerini alacak olan Müge Su Şahin için de bu yeni dizi yeteneklerini sergilemesi noktasında yeni fırsatlar sunacak. Oyuncu, şimdiye kadar hem Bizim Hikaye hem de Akrep dizilerinde çok iyi performanslar gösterdi.

Masum ve Güzel dizisinin genç oyuncu için iyi bir çıkış projesi olması bekleniyor.