Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine Yasak Elma takviyesi!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine Yasak Elma takviyesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının yeni dram dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, izleyicilerle buluşmaya başladı. İrem Helvacıoğlu ile Engin Öztürk ikilisini öne çıkartan dizide, Selin Yeninci ile Olgun Toker de başrollerde yer alıyor. Bir dram hikayesi olarak öne çıkan dizi, tv8’in iyi reytingler beklediği bir yapım konumunda.

Annenin Sırrıdır Çocuk, anneliğin ne kadar önemli olduğunun mesajını da izleyicilere farklı konular üzerinden vermeyi hedefliyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler de dikkat çekici. Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi isimlerin de yer aldığı diziye son olarak Gün Akıncı katıldı.

Kırlangıç Fırtınası isimli dizi ile 2017 yılında setlere adım atan Gün Akıncı, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Jeoloji Mühendisliği bölümünü akademik derece ile tamamlayan Gün Akıncı’nın spor geçmişi de bulunuyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine Yasak Elma takviyesi! 7

Bir dönem modellik yapan, basketbol kariyerini sakatlığı nedeniyle bırakan Gün Akıncı, dizi setlerinde yer almaya başlayarak oyunculuğa adım attı. Kırlangıç Fırtınası dizisindeki Yusuf karakteri ile dikkat çeken oyuncu, 2018’de ise Yasak Elma dizisinde Cem karakterini canlandırmıştı. Daha sonra bir dizide göremediğimiz oyuncu, 4 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Arda karakterine hayat verecek olan Gün Akıncı’nın kariyeri için bu dizi büyük önem taşıyor. İki kadının hikayesinin merkezinde olduğu dizi ile birlikte oyuncu da kendini yeniden sektörde hatırlatmış olacak.

Bir Dilek Tut isimli sinema filminde Altan Erkekli ve Vildan Atasever ile birlikte rol alan Gün Akıncı, bu iki proje ile tekrar gündeme gelmenin de farkını yaşayacak.