Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin reytinglere bakınca kötü, sosyal medyaya bakınca çok iyi!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin reytinglere bakınca kötü, sosyal medyaya bakınca çok iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çok iyi bir başlangıç yapacağına yönelik beklentiler boşa çıktı. Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınladı ve ne yazık ki, düşük reytingler ile büyük hayal kırıklığı yaşandı. Reyting sonuçları televizyon kanallarının asıl önem verdiği konu ve bu noktada dizinin kötü bir açılış yapması iyi olmadı.

Fakat sosyal medyadaki etkileşime bakıldığı zaman Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine olan büyük ilgiyi de görebilirsiniz. Başrolde yer alan Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrole çok yakıştıklarını belirten izleyiciler, onları iyi bir partner olarak değerlendiriyor.

Selin Yeninci, Meryem karakteri ile çok sevildi ve kısa sürede de geniş bir hayran kitlesi tarafından konuşulmaya başlandı. Olgun Toker’in de başrolde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik izleyicilerin yorumlarına bakıldığı zaman çok olumlu bir tablo var.

Sosyal medyadaki bu beğenilerin ve pozitif yorumların aksine ilk bölüm için elde edilen düşük reyting oranları arasında büyük bir çelişki gözlemleniyor. Daha önce de birçok dizi için sosyal medyada elde edilen etkileşim gücünün, reytinglere yansımadığını görmüştük. Benzer bir durum Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde de gözlemleniyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin reytinglere bakınca kötü, sosyal medyaya bakınca çok iyi! 30

13 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 2. bölüm büyük önem kazandı. Dizi hayranları herkesi ekran başına çağırıyor ve hikayeye destek için sosyal medyadan yorumlar paylaşıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk, iyi bir reyting alamaz ise bu durum tv8’i büyük bir ikileme itecektir. Dizinin devam etmesi ve süreç içinde izleyicisini bulması tercih edilir mi? İşte bu sorunun yanıtını önümüzdeki haftalarda öğrenebileceğiz.

Youtube ortamında Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin fragmanları çok izleniyor. Kısa sürede yüz binlerce gösterim yapılınca da fragmanlar youtube trend listesine giriş yapıyor. İlk bölümün youtube’da 1.7 milyon kez görüntülenmesi de önemli bir detay. Büyük bir heyecan ile ikinci bölümü beklediğini belirten izleyicilerin yorumları da umut verici.

Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin de iyi bir uyum yakaladığını belirten izleyicilerin bu desteği, umarız reytinglere de olumlu şekilde yansır.