Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan’ın Fikret’i yaşatma çabasına şaşıracaksınız!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan’ın Fikret’i yaşatma çabasına şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 14 Nisan Perşembe akşamı 20.00’de 132’nci bölümüyle atv ekranında olacak.

Bu sezon sonunda final yapacağı bilinen dizinin 140. bölümde son kez ekranda olması bekleniyor. Finale doğru adım adım gidilirken de hikayede önemli gelişmeler yaşanıyor. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Andıç son bölümlerde başarılı performansları ile göz dolduruyor ve diziyi izleyen milyonlarca hayranı da fazlasıyla etkiliyor. Peki 132. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan'ın Fikret'i yaşatma çabasına şaşıracaksınız! 7

Çukurova’yı terk etmeye hazırlanan Hakan, tam havaalanına gelmişken tesadüfen Fikret’in ağır yaralandığını öğrenerek geri döner. Çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçiren Fikret’in ameliyatının mevcut şartlarda yapılmasının mümkün olmadığı anlaşılınca Hakan bu ameliyatı yapabilecek tek doktoru bulup getireceğini söyler.

Abdülkadir’in ağır yaralı olmasından endişelenen Betül, Çolak’la evlenmeyi kabul eder ancak Çolak’ı zehirlemeye kalkıp yakalanınca hayatı tehlikeye girer. Aradığı doktorun uygun olmadığını öğrenen Hakan, Züleyha’nın güvenini yeniden kazanmasını sağlayacak sürpriz bir hamle yapar.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20.00’de atv’de.