Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı!

Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin uzun süredir çok iddialı tanıtımları yapılıyordu. Ancak dizi ilk bölümüyle izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu hayal kırıklığı reytinglere de yansıdı.

Annenin Sırrıdır Çocuk oldukça iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyordu. Dizide başrolleri İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk paylaşırken Selin Yeninci, Olgun Toker gibi son dönemin parlak oyuncuları eşlik ediyor. Yeni dizi ekranlara çok iddialı geldi ancak ilk bölümüyle kelimenin tam anlamıyla sınıfta kaldı.

Tüm kişiler kategorisinde 18. sırayı elde eden dizi, AB’de günü 17. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 13.’lük elde etti. Dizinin ortalamanın çok altında gerçekleşen ve TV8’i şoke eden reyting başlangıcı bir hayli kötü oldu. Dizinin şansı yüksek görünüyordu ancak beklenen olmadı.

Annenin Sırrıdır Çocuk sosyal medyada izleyici yorumlarında da sınıfta kaldı. Yeni dizi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyicinin hikayeyi çok klişe bulduğu ortaya çıkıyor. İzleyiciler Acun Ilıcalı’nın bu projeye nasıl güvendiğine inanamadıklarını dile getiren izleyiciler senarist Makbule Kosif’i de başarısız bulduklarını dile getiriyor. Sosyal medyada yapılan yorumların çoğu olumsuz yönde.

Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı! 104 Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı! 105 Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı! 106 Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı! 107 Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı! 108 Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda sınıfta kaldı! 109

Yorumlarda dizinin başarısız olacağının daha tanıtımlardan belli olduğu belirtilerek sahnelerin uzun ve sıkıcı olması da eleştirildi. Hatta bazı izleyiciler dizinin ikinci bölümde sona ereceğini iddia etti.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ikini bölümü 13 Nisan Çarşamba akşamı gelecek. Yeni bölümde dizinin reytinglerde yükselip yükselmeyeceği çok merak ediliyor. Özellikle bir yıldır ekrandan uzak olan Engin Öztürk’ün hayranlarının büyük heyecanla beklediği dizinin böyle kötü sonuç alması herkeste şok etkisi yarattı.

Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor. “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne seriyor.