Ana sayfa Sosyal Medya İlk bölümüyle beklenen ilgiyi görmeyen Annenin Sırrıdır Çocuk, Selin Yeninci’nin yıldızını parlattı!..

İlk bölümüyle beklenen ilgiyi görmeyen Annenin Sırrıdır Çocuk, Selin Yeninci’nin yıldızını parlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk 7 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici ile buluştu.

Dizinin uzun süredir ekranlarda dönen tanıtımları izleyicide merak uyandırmıştı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ilk bölümüyle reytinglerde çakıldı.

Ancak diziye,  Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Saniye’ karakteriyle tanınan Selin Yeninci damga vurdu. Dizide’ Meryem’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu ile ilgili Twitter’da pek çok olumlu yorum yapıldı.Senin Yeninci yeni dizisindeki performansıyla izleyiciden tam not aldı.

 

Gün sonunda tüm kişiler kategorisinde 18. sırayı elde eden dizi, AB’de günü 17. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 13.’lük elde etti.

Dizinin ortalamanın çok altında gerçekleşen ve TV8’i şoke eden reyting başlangıcı bir hayli kötü oldu. Dizinin şansı yüksek görünüyordu ancak beklenen olmadı. Reyting listesinde hal böyleyken oyuncu Selin Yeninci ise performansıyla Twitter’da TT oldu.

 

 

 

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ikini bölümü 13 Nisan Çarşamba akşamı gelecek. Yeni bölümde dizinin reytinglerde yükselip yükselmeyeceği çok merak ediliyor. Özellikle bir yıldır ekrandan uzak olan Engin Öztürk’ün hayranlarının büyük heyecanla beklediği dizinin böyle kötü sonuç alması herkeste şok etkisi yarattı.

Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.