Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven Üç Kız Kardeş setine havalı bir giriş yaptı!..

Berker Güven Üç Kız Kardeş setine havalı bir giriş yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisi sezon ortasına bomba gibi düştü desek yalan olmaz.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi aldığı yüksek reyting oranıyla hem kanalın hem de oyuncuların yüzünü fazlasıyla güldürdü. Salı akşamları yayınlanan dizi aynı gün ATV’de yayınlanan Destan dizisinin birinciliğini elinden almayı başardı!

Üç Kız Kardeş dizisinin baş rollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Almila Ada, Berker Güven, Melisa Berberoğlu, Nazlı Senem Ünal ve Özgü Kaya rol alıyor. Dizinin başarısı oyuncuları da mutlu ediyor.

Dizide ‘Somer’ karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Berker Güven sosyal medya hesabında zaman zaman setten paylaşımlarda bulunuyor.

Berker Güven Üç Kız Kardeş setine havalı bir giriş yaptı!.. 7

Oyuncunun, ‘Sete giriş yapıyorumdur’ notuyla paylaştığı fotoğrafı hayranları tarafından çok havalı bulundu. Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafa oyuncunun takipçileri tarafından, ‘Çok güzelsin!’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Berker Güven, dizideki partneri Özgü Kaya ile güzel bir uyum yakaladı. Dizi izleyicisi ikiliyi çok beğeniyor.  Dizide ‘Türkan’ karakterine hayat veren Özgü Kaya ile ‘Somer’ karakterini canlandıran Berker Güven, Üç Kız Kardeş’in 5 Nisan Salı günü yayınlanan son bölümünde oldukça yakınlaştı bu durum izleyiciyi çok mutlu ediyor.