Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ve Burak Çelik’in Senden Daha Güzel dizisindeki anneleri belli oldu!

Cemre Baysel ve Burak Çelik’in Senden Daha Güzel dizisindeki anneleri belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon yaz ayları çok hareketli geçecek. Fox TV’nin birbirinden farklı dizilerle bu haftadan başlayarak üst üste yeni yapımları ekrana getirecek olması dikkat çekiyor Gülümse Kaderine ve İyilik dizileri bu hafta başlarken, yazlık diziler içinde hazırlıklar yoğun tempoda devam ediyor. Fox TV’nin büyük beklenti içinde olduğu yeni yazlık dizisi de Senden Daha Güzel…

Erkenci Kuş dizisinin yapımcısı olan Gold Film ve sahibi Faruk Turgut, bu yapım için ön hazırlıkları sürdürüyor. Burak Çelik ile Cemre Baysel ikilisi dizinin başrol isimleri olarak netleşti. Sen Çal Kapımı dizisindeki başarısıyla tebrikleri hak eden Ayşe Üner Kutlu, Senden Daha Güzel dizisinin de hikayesini yazıyor.

Diziye yeni oyuncuların katılma süreci de devam ediyor. Cemre Baysel’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde Ebru Cündübeyoğlu’nu izleyeceksiniz. Tecrübeli oyuncu dizilerde çok sık görünen bir isim değil ama canlandırdığı karakterlerin öne çıkmasını sağlayan bir performans sergileyebiliyor.

Cemre Baysel ve Burak Çelik'in Senden Daha Güzel dizisindeki anneleri belli oldu! 8

Tiyatro, sinema ve dizi dallarında birbirinden farklı projelere imza atan Cündübeyoğlu, 2021 yılında Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Özlem karakteri ile yer almıştı.

Ayrıca Burak Çelik’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde ise Sevinç Erbulak yer alacak. Erkenci Kuş dizisinde Mihriban karakteri ile izleyicilerin hatırlayacağı Erbulak, en son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Cemre Baysel ve Burak Çelik'in Senden Daha Güzel dizisindeki anneleri belli oldu! 9

İki tecrübeli ismin de katılması ile birlikte Senden Daha Güzel dizisinin oyuncu kadrosu da etkili bir hale gelmeye başladı.

Deniz Koloş’un yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimlerine 2 hafta içinde başlanması bekleniyor. Hikayenin Gaziantep’te başlayacağı ve ekibin çekimlere ilk olarak bu şehirde çıkacağı belirtiliyor.