Ana sayfa Dizi Fragmanları Annenin Sırrıdır Çocuk’ta geri sayım başladı! Yine ağır dram yüklü bir dizi geliyor!

Annenin Sırrıdır Çocuk’ta geri sayım başladı! Yine ağır dram yüklü bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekimleri kısa süre önce başlamıştı. Ekip sete çıktıktan kısa süre sonra diziden ilk tanıtım geldi. Tanıtımdan anlaşılıyor ki yine ağır dram yüklü bir dizi izleyicileri bekliyor.

Başrollerde Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan TV8’in NTC Medya imzalı yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için ekip yaklaşık bir hafta önce sete çıkmıştı. Ekip sete çıktıktan kısa süre sonra diziden ilk tanıtım paylaşıldı. Dizide başarılı oyuncular Olgun Toker ve Selin Yeninci de yer alıyor.

İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci’yi gördüğümüz tanıtımdan anlaşıldığı üzere çok hüzünlü bir hikayeyi anlatacak Annenin Sırrıdır Çocuk. Tanıtımda hemşire kılığına giren Selin Yeninci, İrem Helvacıoğlu’nun yeni doğan bebeğini kaçırıyor. Ancak anlaşılıyor ki iki kadın arasında bir sır var.

Senaryosunu Makbule Kosif & Gülsev Karagöz kaleme aldığı dizide, yönetmen koltuğunda ise daha önce Aşk Laftan Anlamaz gibi izlenme rekorları kıran bir dizinin yönetmenliğini de yapan Müge Uğurlar oturuyor. NTC Medya tarafından çekilen ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’un yapımcılığını da Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci, aynı dönemde hamile kalan, üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayını canlandıracakları “Annenin Sırrıdır Çocuk”, anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek

Vicdan, Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde deneyim kazanan Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova ile büyük çıkış yaptı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde daha büyük bir rolü kapan oyuncu için bu proje kariyerindeki çıkışını sürdürmesi için büyük bir fırsat.