Ana sayfa Sosyal Medya Annenin Sırrıdır Çocuk”un Defne’si İrem Helvacıoğlu, yıllar önceki dizisinde yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı!

Annenin Sırrıdır Çocuk”un Defne’si İrem Helvacıoğlu, yıllar önceki dizisinde yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz isimli dizide oynadığı Nefes karakteri ile çok sevildi ve büyük bir hayran kitlesi edindi. O dizinin ardından Seni Çok Bekledim ve Baş Belası dizilerinde rol alan oyuncu, şu sıralar tv8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk ile gündemde.

1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen İrem Helvacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldıktan sonra ilk kez Behzat Ç. isimli dizide oynamıştı. 2011 yılında setlere adım atan Helvacıoğlu, hangi sette olduğunu söylemese de bir dizinin çekimlerinde başına gelen korkunç bir olayı ilk kez paylaştı.

11 yıldır oyunculuk yapan İrem Helvacıoğlu ayrıca Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşi Kızları, No 309 gibi dizilerde de oynadı. En önemli çıkışını ise 2018-2019 yılları arasında atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yaptı.

Annenin Sırrıdır Çocuk''un Defne'si İrem Helvacıoğlu, yıllar önceki dizisinde yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı! 9

Ayrıca Organik Aşk Hikayeleri, Babası, Kızım ve Ben ve Eflatun filmlerinde de oynayan İrem Helvacıoğlu, şu sıralar Çarşamba akşamlarının yeni favori dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Defne karakteri ile ekranlarda.

Oyuncunun, 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan yeni dijital platform Disney Plus için çekilen ve Engin Akyürek ile başrolünde oynadığı Kaçış dizisi de büyük bir merakla beklenmekte.

Annenin Sırrıdır Çocuk''un Defne'si İrem Helvacıoğlu, yıllar önceki dizisinde yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı! 10

İrem Helvacıoğlu, yeni dizileriyle gündemde yer aldığı bir dönemde yıllar önce yaşadığı bir set kazasıyla ilgili anlatımlarıyla çok şaşırttı. Bugüne kadar setlerde yaşadığı ilginç bir anısı ile ilgili soruya oyuncu, henüz yaşının küçük olduğu bir dönemde koluna soğuk çay enjekte edildiği bir olayı aktardı.

İrem Helvacıoğlu, ölümden döndüğünü söylediği olayla ilgili olarak, Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov programında konuştu. Oyuncu, bugün benzer bir olay yaşasa hemen dava açacağını ancak o zaman küçük olduğu için durumu tam anlayamadığını belirtti.

Annenin Sırrıdır Çocuk''un Defne'si İrem Helvacıoğlu, yıllar önceki dizisinde yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı! 11

Hangi dizi olduğunu söylemeyen oyuncu, “O dizide neden devam ettim, bilmiyorum. Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım da o zaman buna kafam yetmedi” açıklamasını yaptı. İrem Helvacıoğlu’nun yaşadığı bu olay, duyanların da tüylerini diken diken edecek nitelikteydi adeta!

Bu arada aynı programda Helvacıoğlu’na “En güzel saç ödülü” aldığının hatırlatması üzerine oyuncu, “Aldığımı öğrendiğimde hoşuma gitti tabii. Anneme teşekkür ettim, genler ondan geliyor” diye konuştu.