Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in Türkiye’de tutmayan dizisi, Brezilya’yı salladı!

Kerem Bürsin’in Türkiye’de tutmayan dizisi, Brezilya’yı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, son dönemin çok konuşulan popüler oyuncularından bir tanesi. Özellikle Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıktan sonra uluslararası alanda da ünü giderek artıyor. Hande Erçel ile başrolünde yer aldığı dizinin 85 ülkede yayınlanmasından sonra Kerem Bürsin, dünya çapında bir üne kavuştu adeta…

Geçtiğimiz günlerde İspanya’ya giden ve bu ülkede Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanmasıyla büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, adeta Hollywood yıldızları gibi karşılanmıştı. Bu coşkulu karşılama, ülkeye iki kez seyahat eden oyuncunun İspanyol basınında da sıkça haber olmasını sağlamıştı.

İtalya’da da benzer bir ilgi ile karşılanan Kerem Bürsin, bu kez bir başka haberle gündeme geldi. Oyuncunun rol aldığı ve BluTV için çekilen Yaşamayanlar dizisi, 2018 yılında yayınlanmıştı. Elçin Sangu ile başrolde yer alan Bürsin’in bu dizisi, Türkiye’nin ilk vampir dizisi olarak gündeme geldi.

Yaşamayanlar dizisinde bir vampiri oynamıştı Kerem Bürsin. Konusuyla kimi izleyenlerin ilgisini çekmiş olsa da beklenen ilgiyi yakalayamadı Yaşamayanlar dizisi. Ancak Yaşamayanlar’ın Netflix Brezilya’da yayınlanması ile birlikte dizi, en popüler yapımlar listesine girmeyi başardı!

Kerem Bürsin'in Türkiye'de tutmayan dizisi, Brezilya'yı salladı! 8

Daha önce benzer bir başarı haberi Portekiz’den de gelmişti. Yaşamayanlar dizisi, bu ülkede de en çok izlenen korku dizisi olma ünvanını kazanmıştı.

Uluslararası alanda Yaşamayanlar dizisinin bu başarısı herkesi şaşırtıyor. Dizinin Portekiz yayınında %62.4 oran elde ederek korku türünde en çok izlenen dizi olmasından sonra, Latin Amerika ülkelerinde Kerem Bürsin’in ünü de giderek artıyordu. Bir haber de Brezilya’dan geldi son olarak.

Bu arada Yaşamayanlar dizisinin Kerem Bürsin için bir başka anlamı daha var. Başrolde Birkan Sokullu, Elçin Sangu ve Selma Ergeç ile rol alan oyuncu, aynı zamanda dizinin ortak yapımcısıydı.

Dizinin Netflix’in Türkiye yayını için yapılan girişimler sonuçsuz kalmıştı ama Netflix Brezilya’da yayınlanmasıyla birlikte büyük dikkat çekti.

Kerem Bürsin'in Türkiye'de tutmayan dizisi, Brezilya'yı salladı! 9

Yaşamayanlar dizisinin konusu şöyleydi: Mia (Elçin Sangu) kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi (Kerem Bürsin) öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia’nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.