Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli, bir anda twitter’da gündem oldu! Bakın neden?

Aras Bulut İynemli, bir anda twitter’da gündem oldu! Bakın neden?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki oyunculuğunun ardından büyük beğeni alan ve sonrasında kariyerinde hızlı çıkışlar yaşayan Aras Bulut İynemli, son dönemde yapımcıların gözdesi bir isim haline geldi. İçerde dizisinden sonra Çukur’da oynadığı Yamaç karakteri ile oyunculuk kariyerinde büyük bir sıçrama da yaşadı genç oyuncu.

Rol aldığı tüm yapımlardaki performansı ile övgüler alan Aras Bulut İynemli, son dönemde ise çok özel bir role hazırlanıyor. Dijital platform Disney Plus, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel olarak bir jest niteliğindeki Atatürk dizisini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Aras Bulut İynemli, dizide Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek. Hayatının belki de en özel rolüne hazırlanan İynemli, şu sıralar bol bol Atatürk dönemine ait kitaplar okuyor, Ulu Önder ilgili daha detaylı bilgiler ediniyor.

Bir süredir bu nedenle başka projelerde yer almayan Aras Bulut İynemli’nin bir anda sosyal medyada gündem olması ise herkes için şaşırtıcı oldu! Herhangi bir dizide oynamadığı için de ilk anda nedenini merak etti sosyal medya kullanıcıları.

Kısa bir araştırmanın ardından oyuncunun yeni yaşına girdiği gün olması sebebiyle hayranları tarafından kutlama mesajlarına tutulduğu anlaşıldı! Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos Çarşamba günü 32 yaşına girdi. Aynı gün twitter’da ülke gündemine oturdu!

Pek çok hayranı İynemli için sevgi dolu paylaşımlarıyla oyuncunun doğumgününü kutladı. İlk olarak ekranın fenomen yapımlarından Arka Sokaklar dizisiyle oyunculuğa başlayan Aras Bulut İynemli, henüz 32 yaşında olmasına karşılık çok özel projelerde yer alarak başarılı oyunculuğu ile büyük takdir görüyor.

ikinci dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki ile tüm dikkatleri üzerine çeken İynemli, arka arkaya rol aldığı İçerde ve Çukur dizileriyle kariyerinin zirvesine çıktı.

Aras Bulut İynemli, Disney Plus için hazırlanan Atatürk dizisi için şu sıralar kendisini tüm dünyaya kapatmış durumda. Böylesine özel bir rol, genç oyuncunun kariyerinde ayrı bir sıçrama da sağlayacak şüphesiz. Canlandırdığı tüm karakterler için yoğun çaba sarfeden, işini ciddiye alarak rolünün hakkını veren Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’e hayat vereceği dizide de aynı başarıyı sürdüreceğinden sevenlerinin şüphesi yok.

Aras Bulut İynemli, bir anda twitter'da gündem oldu! Bakın neden? 7

İynemli, proje ile ilgili olarak ““Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Çok ayrıntı da veremiyorum. Heyecanla, bayağı kapandım, çalışıyorum. Layık olmaya çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, inşallah yapacağım da. Bütün ekip heyecanlı, ulu önderimizi anlatmak için. Gerçekten okurken heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor” diyerek yaşadığı gururu ve heyecanı da paylaşmıştı.

Lanistar Medya tarafından çekilecek Atatürk’ü anlatacak dizide Songül Öden, Mehmet Günsür, Bertan Asllani, Sarp Akkaya ile birlikte dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson da rol alacak. Watson, konuk oyuncu olacak…