Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Kaan Miraç Sezen Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Kaan Miraç Sezen Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Kaan Mirac Sezen, 2002 yılında Bursa’da doğmuştur. Türk dizi oyuncusu.

Adı: Kaan Mirac Sezen
Doğum Tarihi: 2002
Doğum Yeri: Bursa
Boyu: 1.76 m.
Kilosu:  70 kilo
Göz Rengi: Kahverengi
Kardeşleri: Bir erkek kardeşi var
Instagram: https://www.instagram.com/kmsezen/

Kaan Miraç Sezen Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

Ailesi:   Bursa’da doğdu, şu anda 20 yaşında, anne ve babası polis, küçüklüğü Rize’de geçti.

Çocukluk yılları: Çocukluk yıllarında farklı ekonomik sınıflar arasındaki çatışmalara şahit oldu. Özel bir okulda okudu, annesi ve babası eğitimine büyük önem verdi. Ailesi kısıtlı imkanlarına rağmen oğullarını zengin çocuklarının gittiği okula vermişti. “Ben kendimi nasıl kanıtlayabileceğim bu insanlara sorularını sürekli kendime sordum. Mesela ortaokuldayken kendimi futbolla kanıtlamayı seçmiştim, lisede tiyatroyla devam ettirdim. Sahnede olmayı sevdim hep.”

Eğitim hayatı: TED Koleji’nden mezun oldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nde eğitimine devam ediyor.

Hayatının dönüm noktası: Menajeri Pınar Televi sayesinde hayatının akışı değişti. Okulda tiyatro günlerinde sahneye çıktı. İspanyol oyununda oynadı ve partneri Pınar Televi’nin tavsiyesi ile şimdiki menajeri ile tanıştı ve Tozluyaka dizisiyle oyunculuğa atıldı.

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına 2022’de ‘Tozluyaka’ dizisinde canlandırdığı ‘Ali’ karakteriyle başladı. Bu diziyle birlikte dikkatleri üzerine çekti.

Kişilik özellikleri: Hırslı bir karakteri var. Disiplinli bir ailede büyüdü ve bundan mutluluk duyuyor. Kendisine verilen öğütleri dinlemeye çalışıyor ve hem bu huyunu hem disiplinini babasından aldı. Annesinden ise duygularını samimi şekilde yansıtmayı öğrendi.  “Ben küçüklüğümden itibaren hep hırslıydım. Bazen o hırs çok kötü de tepebilir. Kötü tepebileceği noktada o duygu kontrolünü iyi sağlamak lazım.”

Kaan Miraç Sezen Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 10

Düşünce yapısı: Futbol sahası, tiyatro sahnesi, kamera önü… Hepsi onun için birer sahne. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı, spora da önem verdi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve İstanbul’a geldi. Okuluna devam eden oyuncu, yoğun çalışma programı nedeniyle derslerine devam edemeyince bütünlemeye kaldı.

Aşka bakışı: Aşk konusunu bir his olarak görüyor. Güzellik onu cezbeden bir şey değil. Hiç aşık olmadığını belirtiyor ve “Sevgilim oldu ama o da aşka evrilmedi. Aşka inandırabilecek biri daha karşıma çıkmadığı için çok inanamıyorum, yani aslında güvenim kalmadı benim. Çünkü o aşka giden yolda illa birileri ket vuruyor.”

Hayata bakışı: Hep daha fazlasını yapmak istiyor. Bir tatminsizlik hali yaşıyor ve yeteneklerini artırmak için de çaba harcıyor. Üstüne katarak ilerlemek kendisine olan inancını artırıyor.

İş hayatına bakışı: Sektörde var olma korkusu yaşadığını söylüyor. “Yaptığım işe en çok ben inanıyorum. Canlandırdığım karakteri benmişim gibi savunuyorum, o yüzden beni izleyebilirler.”

Kaan Miraç Sezen Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 11

Kariyer planı: İşini ve kendini daha üst noktaya taşıması gerektiğini düşünüyor. Global projelerde yer almayı hedefliyor.

Gelecek Hayali: Gerçek anlamda sanatçı olmak istiyor. “Bu sıfatı da halkın bana verebileceğinin bilincinde olduğum için onların tüm sevgisini kazanmak için elimden geleni yapıyorum. Bu da çalışma, çalışma, çalışma…”

Kadında çekicilik kriteri: Karşı cinste yalana ve samimiyetsizliğe tahammülü yok. “İlk randevuda, duruş, samimiyet ve içtenliğe önem veririm. Diğer insanlara karşı duyarlı olması, bitirici özelliği olması, gerçekten güçlü bir kadın figürü olması beni etkiler…”

Sosyal medya ile arası nasıl: Instagram’da 600 olan takipçi sayısı Tozluyaka dizisindeki rolü ile birlikte iki ayda 400 bine yaklaştı. “Halkın sempatisini kazandıysam sevimliyimdir, keza kızların dikkatini çekiyorsam yakışıklı ve karizmatik bir adamımdır.”

DİZİLERİ

2022- Tozluyaka/ Ali