Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinin yeni sezon işaret fişeğini böyle çaktı…

Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinin yeni sezon işaret fişeğini böyle çaktı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çukur dizisi, yeni sezona yeni sürprizler, yeni hikayeler ve yeni isimlerle geliyor. Her bölümü başka bir heyecan içeren, izleyenlerin kolay kolay vazgeçemediği bir dizi olan Çukur, yeni sezonda da izleyicisini ekran başına kilitlemek için hazırlanıyor!

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş gibi isimlerin yanı sıra diziye geçtiğimiz sezon sonunda Nejat İşler ve Barış Arduç da katılmıştı. Yeni sezonda Arduç ve İşler devam ederken, İrem Sak ve Mustafa Avkıran’ın da diziye dahil olmasıyla heyecan ikiye katlandı!

Sezon çekimleri ise bugün 16 Ağustos itibariyle başladı. Başlama işaretini ise Aras Bulut İynemli verdi. Sezonun ilk klaketini elinde tutan oyuncu, verdiği pozu “Başladık” notuyla instagram hesabından paylaştı. Takipçilerinin beğeni ve yorum yağdırdığı paylaşıma Dizide Aliço’yu oynayan Rıza Kocaoğlu ile dizinin müziklerine imza atan isimlerden birisi olan Toygar Işıklı’nın da yorum yaptığı görülüyor.

Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinin yeni sezon işaret fişeğini böyle çaktı... 7

4. sezon için start verilen dizinin yeni sezon bombaları da hayli büyük olacak! Zira yeni katılan oyuncularla birlikte ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekip yoluna daha emin adımlarla devam edecek.

Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay (Nejat İşler) ve Arık Böke Erdenet’in (Barış Arduç) babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak. Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması bu sezonda ‘Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

‘Çukur’un yeni sezonu Pazartesi akşamları çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek.