Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver, Babil dizisinden ilk mesajı attı! Peki, Ozan Güven’in yerine kim geldi?

Aslı Enver, Babil dizisinden ilk mesajı attı! Peki, Ozan Güven’in yerine kim geldi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ay Yapım imzalı Babil dizisi, geçtiğimiz sezon büyük iddia ile ekrana gelmeye başlamıştı. Konusu ve oyuncuları itibariyle dikkatleri çeken dizi, 4 bölüm yayınlandıktan sonra Pandemi nedeniyle yaşanan karantinada çekimleri durunca ekrana gelemedi. Kimi diziler Haziran ayında sezon finali çekti ancak Babil dizisi için yeni sezon bekleniyordu.

Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Ozan Güven, Birce Akalay ve Mesut Akusta gibi güçlü isimleri bir araya getiren dizinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başlamışken yaşanan bir olay, durumu bir krize soktu!

Dizinin oyuncularından Ozan Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ortaya çıktı ve Bulutsuz’un yüzü, bedeni morarmış fotoğrafları medyada yer aldı. Daha sonrasında karşılıklı birbirlerini suçlayan eski sevgililer, davalık oldu. Olay şimdi mahkemede. Ozan Güven’in kız arkadaşını darp ettiği iddiaları sonrasında, pek çok ünlü isim de sosyal medyadan olayı kınayan, tepki gösteren mesajlar ilettiler.

Tüm bu yaşananlar sonrasında diziyle ilgili gelişmeler de merakla bekleniyordu. Çekimler dün (15 Ağustos) başladı. Dizinin setinde olduğunu Aslı Enver de aşağıdaki paylaşımından duyurdu. Ancak tabii Ozan Güven meselesi en çok merak edilen kısımdı!

Aslı Enver, Babil dizisinden ilk mesajı attı! Peki, Ozan Güven'in yerine kim geldi? 8

Yaşanan gelişmelerden sonra Ozan Güven’in Babil dizisine devam etmeyebileceği konuşuluyordu. Ancak yapımcı firmadan net bir yanıt gelmemişti. Sektörde bu yönde bazı dedikodular da dolaşmaya başladı. Ozan Güven ise mahkemenin sonucunun beklenmesini istiyordu ama mahkeme Ocak ayında yapılacaktı! Sonunda tüm bu belirsizlik sürecini bitiren Ay Yapım oldu.

Güven’in yerine başka bir oyuncu mu getiriliyor?

Star TV’de yayınlanan Babil dizisinin yapımcısı olan Ay Yapım’dan Ozan Güven konusuyla ilgili açıklama geldi. Ozan Güven ile yolların ayrıldığı şu açıklama ile duyuruldu:

“Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven hakkında yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı alınmıştır.

Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımız ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuz kamuoyunun bilgisine sunarız. Ay Yapım”

Ozan Güven yok! Peki dizideki kilit karakterlerden birisi olan Egemen Kıvılcım karakterine ne olacak? Ozan Güven yerine bir başka isim mi düşünülüyor? Yoksa karakter bir süre diziden mi uzaklaştırılacak ve sonrasında başka bir oyuncu mu gelecek? Ya da Ozan Güven’in Ocak ayındaki mahkeme sonucu mu beklenecek ve bu esnada da karakter bir şekilde hikayede olmayacak ve sonradan mı eklenecek? Şu anda bu soruya henüz bir yanıt verilmiş değil.

Ancak geçtiğimiz günlerde Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, Ay Yapım’ın Ozan Güven yerine yeni bir oyuncu arayışı içinde olduğunu duyduğunu söylemiş ve hatta iki oyuncu ismi de önermişti.

Aslı Enver, Babil dizisinden ilk mesajı attı! Peki, Ozan Güven'in yerine kim geldi? 9

Koloğlu’nun yazısı şöyleydi:

“Ozan Güven’in sevgilisini dövdüğü iddiası ve sonra gelişen olaylar, oyuncu için hiç keyifli bir durum değil… Kendisi ‘Babil’ dizisinde oynuyor. Ve yapım şirketinin kendisiyle devam edip etmeyeceği konusunda soru işaretleri bulunuyor.

Oyuncunun, mahkeme kararının beklenmesi yönünde devam etme isteği var. Kulağıma gelen, yapım şirketi aynı görüşte değil. Ve onun yerine oynayacak yeni bir isim arayışı içinde. Zor bir seçim, çünkü Halit Ergenç’le uyumlu bir ikili olmuşlardı. Bu işin altından kalkabilecek güçlü bir oyuncu gerekir. Şöyle bir fikir alışverişi yaptım. Kim olabilir? Mesela Alican Yücesoy? Mesela Onur Saylak?”

Bakalım dizinin hikayesinde bir değişiklik mi yapılacak yoksa Koloğlu’nun söylediği gibi yeni bir isim mi gelecek? Yeni sezon yaklaşırken bu soruların da yanıt bulacağı tahmin ediliyor… Biz de gelişmeleri paylaşacağız…