Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner çok zor günler yaşıyor

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner çok zor günler yaşıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’nın çekimleri 10 IAğustos’ta başlayacaktı ancak daha sonra 15 Ağustos’a çekilmişti. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları dizinin yeni sezon çekimlerinin başlaması bekleniyor. Henüz setten bir haber yok ama oyunculardan Aslıhan Güner, zor günler yaşamakta.

Dizide Yıldız karakteri ile gönülleri fetheden Aslıhan Güner’in Ağustos ayının başında babasını kaybettiği gündeme gelmişti. Oyuncu, Haziran aylarında sezon finali için gittiği Ordu’dan daha sonra Balıkesir’e geçmişti. Ayvalık’ta TRT için çekilen Hanımağanın Gelinleri dizisinde rol almıştı.

Aslıhan Güner, yoğun geçen günlerin ardından Temmuz’un son günlerinde en çok Muğla Dalaman’da olduğunu bildiren sosyal medya paylaşımı yapmıştı. Daha sonra da oyuncunun babasının vefat ettiği haberi duyuldu. O günden beri ne Aslıhan Güner ne de kızkardeşleri Neslihan ve Yasemin, sosyal medya paylaşımı yapmadılar.

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner çok zor günler yaşıyor 7

Aslıhan Güner’in 2 hafta önce yaşadığı bu zor olay sonrasında sete geldiği ve dizi çekimlerini aksatmamak için işine başladığı düşünülüyor. Zira Eylül ayında dizinin yeni bölümleri yayına girecek ve kısa bir süre kaldı. Oyuncu, yaşadığı acıya rağmen işini yapmaya devam edecek.

Şu sıralar hayranları da merakta. Zira oyuncu bu acılı günlerinde hiç ortalarda görünmedi ve sosyal medya hesabından da hiç bir paylaşım yapmıyor. Aslıhan Güner’in zor günlerine karşın Kuzey Yıldızı dizisinin setinde olduğu düşünülüyor çünkü çekimlerin 15 AĞustos yani dün itibariyle başlaması planlanıyordu.

Sezona böylesi zor bir zamanda başlayacak olan Aslıhan Güner’e biz de tekrar baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Oyuncudan haber aldığımızda hayranlarıyla paylaşacağız…

Bu arada dizinin yeni sezonunda Yıldız’ın bir restaurantta çalışmaya başlayacağı ve işletmenin sahibi Bahar isimli bir karakterin de diziye dahil olacağı öğrenilmişti. Bahar karakterini ise Melis Sabah oynayacak.