Ana sayfa Sinema Aras Bulut İynemli’nin oynadığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin vizyon tarihi belli oldu!

Aras Bulut İynemli’nin oynadığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin vizyon tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Çukur dizisindeki Yamaç karakteriyle ekranlarda fırtına gibi esen genç oyuncu Aras Bulut İynemli, dizinin sezon arası vermesinden sonra 7. Koğuştaki Mucize filminin çekimlerine başlamıştı.

İynemli, çekimler sürerken 1 Temmuz’da bedelli askerlikten yararlanarak vatani görevini yapmak üzere filme ara vermiş ve terhis olduktan sonra da yeniden sete dönmüştü.

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği film, Muğla’da çekiliyor ve bu hafta tamamlanması bekleniyor.

Film, kızını çok seven masum bir babanın adalet arayışını konu alan, sinemaseverlerin uzun yıllar hafızalarından silinmeyecek bir baba kız hikayesini anlatıyor.

Aras Bulut İynemli'nin oynadığı '7. Koğuştaki Mucize' filminin vizyon tarihi belli oldu! 8

Lanistar Media ve Motion Content Group imzalı, yönetmen koltuğunda birçok başarılı projeye imza atan Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu filmin vizyon tarihi 11 Ekim olarak belirlendi.

Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından şöyle duyurdu:

Film, 7 yaşındaki kızıyla aynı zekaya sahip bir babanın umut dolu hikayesini beyazperdeye taşıyor. İynemli ile kızını canlandıran Nisa Sofiya Aksongur’un setteki uyumu seyircilere hafızalarından silinmeyecek bir baba kız öyküsü izleyeceklerinin ilk sinyallerini veriyor.

‘7. Koğuştaki Mucize’de İynemli ve Aksongur’a Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Şahin Kültür, Ferit Kaya, Cankat Aydos, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat, Serhan Onat gibi usta ve genç isimler eşlik etti.

Aras Bulut İynemli'nin oynadığı '7. Koğuştaki Mucize' filminin vizyon tarihi belli oldu! 9