Ana sayfa Dizi İzle Arda öldü mü, yaşıyor mu? Leke 7. Bölüm

Arda öldü mü, yaşıyor mu? Leke 7. Bölüm

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinin 7. bölümünde Arda’nın ölüp ölmediği merak konusu oldu!

Melis Sezen ve Burak Sevinç’in oynadıkları dizide, Yasemin ile tartışan Arda, bu sırada düşüp kafasını sehpaya vurdu. Yasemin onun öldüğünü düşünürken büyük bir şok yaşadı. O sırada eve gelen Giray, Yasemin’e yardım edeceğini söyleyip Arda’yı arabaya koyup götürdü.

Arda’nın kimliklerini yakan Giray’ın ona ne yaptığı merak konusuyken, morglarda ölüsünü arattığı ancak bulamadığı sahne sonrasında Arda’nın ölmediği algısı ortaya çıktı.

Ailesinin de telaşlanıp aradığı Arda’ya ne olduğu merak konusu.

Ayrıntıları videodan izleyebilirsiniz…

Leke 7. bölümde neler yaşandı?

Arda’nın açılış davetinde büyük karşılaşma gerçekleşir. Arda, Yasemin’e Cem’in yanında tekne gecesinden tanıştıklarını söyler. Bu sırada şirkete mali şube baskın yapar. Arda her şeyi Cem’e anlatacak mı?

Arda karakolda ifade verir. Cem kardeşine destek olur. Arda annesi Belkıs’ın gerçek yüzünü öğrenecek mi?

Yaşananlar Yasemin’i üzer ve Cem’e her şeyi anlatmaya karar verir. Cem ve Yasemin romantik bir akşam yemeği yerler. Yasemin, Cem’e tekne baskını gecesini anlatabilecek mi?

Hastanede olan Oktay, yerine vekil genel müdür olarak Cem’i atar. Mehmet çılgına döner. Yenik düşen Mehmet bu kez büyük oynamaya karar verir. Mehmet’in yeni planı ne olacak?

Serpil’in ofisine böcek yerleştiren Birkan, ablasının Meto’yla yaptığı konuşmayı duyar. Birkan öğrendiklerini kullanarak Serpil’den Yasemin’in evine girebilmek için akıl almaz bir istekte bulunur. Serpil, Birkan’ın isteğini kabul edecek mi?

Arda, Yasemin’in evinde beklenmeyen bir şekilde ziyaret eder. Bu ziyarette yaşanacaklarla artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.