Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oluyor

Arıza dizisinin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oluyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları ekrana gelen Arıza dizisi, aksiyonu yüksek sahnelerle dün akşam yayınlanan 19. bölümde de ilgiyle izlendi. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı dizide Halide tutuklanırken, Ari Rıza da Fuat Esroylu’yu vurdu.

Hızlı gelişmelerin yaşandığı Show TV’nin sevilen dizisi, aksiyonu giderek yukarı taşıyor. Heyecanla takip edilen dizide çarpıcı gelişmeler yaşanırken, O3 Medya imzalı dizinin kadrosuna bir ismin daha dahil olduğu öğrenildi.

Sezon başında ekrana gelmeye başlayan ve merakla izlenen diziye Safir isimli bir karakter daha dahil olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından diziye katılacak yeni ismi duyurdu. Arıza dizisinde Safir karakteriyle Muharrem Özcan diziye dahil oluyor. Özcan daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde de oynamıştı.

Arıza dizisinin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oluyor 7

Bu arada yeni bölümde Ali Rıza’ya Muzaffer’in ateş etmesi ise herkesi şaşırtan bir gelişme oldu. Ardından Halide’nin tutuklanması ve bölüm finalinde ise Ali Rıza ve Fuat’ın vurulması da heyecanla izlenen sahneler arasındaydı. Ali Rıza’yaateş eden kişi ise Muzaffer’in adamı çıktı….

Arıza, dün akşam yayınlanan 19. bölümüyle iyi reyting oranları elde ederek pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi oldu. Sosyal medyada ise #HesapGünü etiketi ise 1 saat 30 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

B