Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza gitti ama Kefaret direniyor! Teşkilat dizisi ise reytinglerde havasını atıyor!

Arıza gitti ama Kefaret direniyor! Teşkilat dizisi ise reytinglerde havasını atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisinin Pazar rekabetinden çıkmasının ardından reytingler merak ediliyordu. Dün akşam yayınlanan 4 dizinin reytinglerine bakıldığı zaman Arıza dizisinin gidişinden sonra Teşkilat’ın yükseliş yaşadığı görülüyor.

TRT1 ekranlarında zirvenin sahibi olan Teşkilat 7.bölümüyle yine muhteşem denilebilecek reytingler elde etti. Tüm kategorilerde birincilik alan dizi, adeta rakipsiz bir konumda bulunuyor… Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Teşkilat dizisinin en çekici yanı ise Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından desteklenen bir yapım olması. Zira izleyiciler her bölümde her olaydı bir alt mesaj bekliyor.

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Kefaret dizisinin de Teşkilat karşısında direnmeye devam ettiğini reytinglerinden anlayabilirsiniz. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz üzerinde kalan dizi, AB ve ABC1 ise daha düşük oranlar elde ediyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başarılı performanslar sergilediği dizi dün akşam totalde 7. sırada yer alırken, AB’de 8. oldu ve ABC1’de ise günü 6. sırada tamamladı.

Önümüzdeki hafta final bölümü yayınlanacak olan Hercai dizisi ise dün akşam 68. bölümüyle ekrandaydı… Dizinin yine düşüş yaşadığı reytinglerine yansıdı. Totalde günü 13. sırada tamamlayan atv dizisi, AB’de 29. olurken, ABC1’de ise 27. sırayı elde etti.

Menajerimi Ara isimli Star TV dizisi ise oldukça düşük oranlarla yoluna devam etmeyi sürdürüyor. AB’de günü 13. bitiren dizi, ABC1’de 20. sırada ve totalde ise 29. oldu.

İşte 18 Nisan Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Arıza gitti ama Kefaret direniyor! Teşkilat dizisi ise reytinglerde havasını atıyor! 7