Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’den sonra Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in dizileri tutmuyor!

Hercai’den sonra Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in dizileri tutmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon süren Hercai dizisi o kadar büyük bir patlama yapmıştı ki, bu proje sayesinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin çok etkileyici bir kariyer çıkışı sergiledi. Dizinin sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine ulaşması, başarıya da katlayarak artırmıştı.

Bugünlere gelindiğinde iki oyuncunun milyonlarca hayranı var ve onların her hareketleri, yer aldıkları projeler veya hayatları ile ilgili detaylar çok merak ediliyor. Sadece ülkemizdeki hayranlar değil, iki oyuncunun yurt dışında da çok geniş bir takipçi kitlesi var ve onlar da hayatlarını, projelerini heyecanla takip ediyor.

Ancak Hercai dizisinin ardından iki oyuncunun da yer aldığı projelerin sorunlarla boğuşması da bir türlü bitmiyor. Hercai dizisindeki dönemde elde edilen popülerliğin üzerine çok da fazla bir şey koyamadıkları ortada.

Akın Akınözü geçtiğimiz sezon Kaderimin Oyunu dizisinde başroldeydi. Yine yurt dışından büyük ilgi vardı ama dizi yine reytinglerde çok iyi sonuçlar alamamıştı. Bu sezon da ünlü oyuncu Tuzak isimli diziyle tv8 ekranında yer aldı. Ancak Akın Akınözü’nün bu projesi de 26. bölümde final yapacak ve çok güçlü bir izleyici desteği bulamadı.

Benzer şekilde Ebru Şahin için de Destan dizisi iyi başlayan ama daha sonra istenilen noktaya gelemediği için ikinci sezonu dahi çekilmek istenmeyen bir proje olarak geride kaldı. Destan iyi bir projeydi ve Seul Drama Ödülleri’nde en iyi dizi seçilmesi de bir başarı hikayesiydi. Ancak Hercai dizisi kadar Ebru Şahin’e büyük bir kariyer başarısı getiremedi.

Benzer şekilde Ebru Şahin bu sezon da Yüz Yıllık Mucize dizisiyle ekranda yer alıyor. Ancak bu projenin de bekleneni veremediği reytinglerle ortada. Hatta sosyal medya ortamında da Ebru Şahin hayranlarının çok bastırmasına rağmen, çok güçlü bir dizi etkileşimi gerçekleşmiyor.

Sonuç olarak; Hercai dizi projesi ile büyük bir kariyer patlaması yaşayan iki oyuncu da hala bu projenin başarısının meyvelerini topluyor ama üzerine aynı ayarda projeler koyabilmiş değil.