Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 516. bölümde Meryem’den, Hüsnü’yü şok eden istek!

Arka Sokaklar 516. bölümde Meryem’den, Hüsnü’yü şok eden istek!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 516. Bölümüyle 3 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü, Meryem’in verdiği karar ile şoke oluyor! Videodan o sahneleri izleyebilirsiniz.

Düğün yaklaştıkça telaş artmaya başlıyor. Meryem’in annesi Meziyet, kızının evlendikten sonra yeni ve geniş bir eve çıkmasını istiyor. Bu yüzden Meryem ile birlikte ev arayışına giriyor. Buldukları bir evi göstermek için Hüsnü’yü de çağırıyorlar. Evin kirası Hüsnü’nün memur parasıyla ödenmeyecek kadar yüksek olması sorun çıkarıyor. Hüsnü, zaten oturdukları bir evlerinin olduğunu söylese de, Meziyet yeni bir eve çıkmalarında ısrarcı olur. Hüsnü, durumu ailesiyle paylaşır.

Özellikle  Nazike, Meziyet’in oturdukları evi küçümsemesine sinirlenir. Bu durum üzerine Nazike ve Meziyet mahallede karşılaşırlar. Saç saça, baş başa kavga eden iki kadın Meryem’in kesin bir karar almasına neden olur. Meryem, bu kararını Hüsnü’ye söyler. Hüsnü duyduğu istek karşısında büyük şaşkınlık yaşar…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)