Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 521. Bölümde Hüsnü Çoban, Tekin’in kararıyla şoke oluyor!

Arka Sokaklar 521. Bölümde Hüsnü Çoban, Tekin’in kararıyla şoke oluyor!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 521. Bölümde Tekin, Amerika’ya dil kursu için gitmeye karar verir; fakat, hava alnında karşılaştığı Jeifer’a aşık olur ve gitmekten vazgeçer!

Tekin, karar verir ve Amerika’ya giderek İngilizce’sini geliştirmek ister. Bunun için kendi kazandığı para vize almasına yeter. İnternetten girdiği vize danışmanlık sitesinde dolandırılır ve parasını kaybeder. Bu noktada Hüsnü devreye girer. Hüsnü, bankadan kredi çeker ve oğluna destek olur.

Tekin mutludur. Tekin, vize başvurusu sırasında Jenifer ile tanışır ve ona aşık olur. Amerika’ya gitmekten vazgeçer. Üstüne üstlük Jenifer akademisyen kimliği ile ona İngilizce öğretecektir. Fakat bir durum vardır: Jenifer 2 ay Hüsnülerde kalacaktır. Bunu duyan Hüsnü ve ailesi şaşkınlık geçirir…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)