Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar dizisi 511. bölümde Meryem, Hüsnü’yü terk etti!

Arka Sokaklar dizisi 511. bölümde Meryem, Hüsnü’yü terk etti!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 511. Bölümüyle 29 Mart Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümlerinde önemli bir yere sahip olan Demet Gül, Meryem karakteriyle hikayenin daha da ilginçleşmesini sağladı. Meryem, Hüsnü’nün aşırı tepki göstermesini kaldıramadı ve nişanı atarak Almanya’ya geri döndü! Arka Sokaklar dizisindeki bu krizin görüntülerini videodan izleyebilirsiniz.

Meryem, evlilik hazırlıkları için mahalledeki bir fotoğrafçıda vesikalık çektirir. Fotoğrafçı işini bitirdikten sonra ona bir teklifte bulunur. Meryem’in artistik fotoğraflarını çekmek ister. Meryem bu isteği kabul eder. Sonrasında fotoğrafçı bu çektiği artistik fotoğrafların büyük hallerini camekanında sergiler.

Oradan geçen Hüsnü nişanlısının fotoğraflarını görünce çok sinirlenir. Önce fotoğrafçıdan kaldırmasını ister; o da kaldırmayınca, ortalık karışır. Daha sonra Hüsnü, Meryem ile bu fotoğraflar yüzünden tartışır. Meryem onu geri kafalılıkla suçlar ve nişanı atarak ailesi ile birlikte Almanya’nın yolunu tutar…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)