Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi büyük bir sıçrayış yaptı!

Arka Sokaklar dizisi büyük bir sıçrayış yaptı!

tarafından ker_def

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin 506. bölümü dün akşam izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmuştu. Dizinin son bölümünde Selin’in baktığı Umut bebek patlamada ölmüştü. İzleyicileri derinden etkileyen bu sahneler diziye reyting olarak döndü.

Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı fenomen dizisi “Arka Sokaklar” dün
akşam (22 Şubat Cuma) yayınlanan bölümü ile yine zirvede.

Arka Sokaklar, Tüm Kişilerde 9,74 reyting 21,33 izlenme payı alarak günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizinin reytinginin 10’lu rakamlara gelmesi büyük bir sıçrayış olarak dikkat çekmekte.

Arka Sokaklar, yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Arka Sokaklar 506. bölümde neler yaşandı?

Umut Bebeğin ölümü ve Volkan’ın durumu ile büyük bir acı yaşıyor! Videodan dizinin 506. bölümünün özetini izleyebilirsiniz.

Derman, Mesut’tan intikam almak için arabasına bomba yerleştirir. Mesut, yaşayacakları acının farkında olmadan normal yaşamına devam eder. Umut’u, Volkan ile kreşten aldıktan sonra yola koyulur. Derman, adamı ile birlikte onları takip eder. Volkan, onları fark eder.

Mesut, takip edenin Derman olduğunu düşünür ve onları pusuya düşürebilmek için arabadan iner. Volkan, Umut Bebek ile oradan uzaklaşır. Derman, göden kaybolan arabayı yakalayamayacağını anlar ve bombanın kumandasına basar. Mesut, patlamanın olduğu yere geldiğinde Umut’un öldüğünü ve Volkan’ın ağır yaralı olduğunu görür. Ekip ve Selin, gördükleri bu manzara karşısında yıkılırlar. Durumu kritik olan Volkan hastaneye kaldırılır. Olay yerinde feci şekilde ölen Umut Bebek ise, bir sonraki gün defnedilir. Ekip ve Mesut, bu acıya sebep olan Derman’ı yakalamak için her koldan harekete geçer…