Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi 135. bölümüyle de reytinglerde bir numara olmayı başardı!

Gönül Dağı dizisi 135. bölümüyle de reytinglerde bir numara olmayı başardı!

tarafından ker_def

Dördüncü sezonu ile TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin reyting başarısı devam ediyor.

Dizinin 20 Nisan Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen 135. Bölümü ile birlikte tüm izleyici gruplarında da birincilikler elde etti. Reytinglerin geçen sezonlara göre bir hayli gerilemiş olmasına rağmen, Gönül Dağı dizisinin genel olarak tüm diziler arasında iyi sonuçlar almaya devam ettiğini belirtmek gerekiyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi 136. yeni bölümü ile 27 Nisan Cumartesi akşamı da ekranda yer almaya devam edecek.