Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Özkaya, Bahar dizisinin kadın izleyicilere neden çok iyi geldiğinin detaylarını verdi!

Ecem Özkaya, Bahar dizisinin kadın izleyicilere neden çok iyi geldiğinin detaylarını verdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ecem Özkaya, Türk dizi dünyasının tanınan ve yetenekleri ile iyi bilinen isimlerinden birisi… Daha önce Gönül Dağı isimli dizide çok başarılı işlere imza atan Ecem Özkaya, canlandırdığı Zahide karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin kalbini fethetmeyi başarmıştı.

Ünlü oyuncu, Gönül Dağı dizisinde fedakar ve hayatta zorluklar yaşamasına rağmen ayakta kalmaya çaba harcayan bir kadın rolündeydi. Ünlü oyuncu, yeni dizisi olan Bahar’da ise Rengin karakterini canlandırıyor. Bir doktor olan Rengin’in evli bir meslektaşı ile ilişkisi izleyiciler tarafından yadırgansa da karakterlerin iç dünyasına bakıldığı zaman hiçbir şeyin siyah veya beyaz kadar kesin olmadığını görebiliyorsunuz.

İşte Ecem Özkaya da Rengin karakteri üzerinden dünyada saf iyi ve saf kötü gibi bir durum olmadığının altını çizdi. Ünlü oyuncu, “Gerçek olana en yakın kalmak ortak lisanımız oldu ve bu gerçeklik de gerekçeli olmalı. Safi iyi, safi kötünün olduğu bir dünya mümkün değil. Bunu bu kadar izlenir kılan da bu grilik oldu sanırım. Bizim tüm karakterlerimizin kırılma süreçleri başladığında seyircinin karşısına çıktı” açıklamasında bulundu.

Gerçek hayatta Rengin ile arkadaşlık etme konusunda biraz sıkıntılı olabileceğini, bunu bilemeyeceğini ifade eden Ecem Özkaya, onu yargılamadan bir alan tanıyıp o şekilde dost kalabileceğini de ifade etti.

Peki Bahar dizisinin çift haneli reytingler elde ederek ilerlemesi ve 2024 yılının en başarılı dizisi olmasının altında hangi nedenler yatıyor?

Ecem Özkaya, bu başarının altında yatan nedenleri ve kadın izleyicilere hikayenin neden çok iyi geldiğini şu sözlerle anlattı:

“Bahar mucizeleriyle geldi hep, tüm hayatım boyunca da öyle oldu. O yeniden uyanışın, iyileşmenin kendi versiyonunu ileri taşımanın, büyümenin takvimi gibi. tüm kainatın doğum günü gibi. Bizim Bahar da öyle, tüm kadınların içinde büyüttüğü ne ise onu ayna gibi yansıttı. Ne mutlu bize.”