Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde herkesi şaşkına çeviren yeni karar!

Arka Sokaklar dizisinde herkesi şaşkına çeviren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 14 sezondur devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisi stok bölümler sayesinde bir yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin koronavirüs salgını nedeniyle durdurulan setinde çalışmaların ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Bu konu hakkında bilgi geldi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Arka Sokaklar dizisi sete çıkıyor. Erler Film, bir dizi önlemler alarak sette çalışmalara başlayacak.

Az sayıda figüranın kullanılacağı yeni bölümlerde, tüm mekanlar çekimler öncesinde dezenfekte edilerek önlemler sıkı tutulacak. Arka Sokaklar hayranları dizinin bölüm bölümleri için fazla beklemek durumunda kalmayacak.

Hatırlanacağı gibi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de aldığı yoğun önlemler ile çekimlere başlamıştı. Dizi setlerine bir bir adımlar atılmaya başlandı. TRT ise Seksenler oyuncuları ile evde çekilen Ev Yapımı dizisini dün yayınladı. Şimdi Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim dizilerinin de aynı şekilde evlerden çekilecek bölümleri merakla bekleniyor.