Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde şoke eden gelişme! Herkes Aylin’e ağladı!

Arka Sokaklar dizisinde şoke eden gelişme! Herkes Aylin’e ağladı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 503. Bölümde kaza geçiren Aylin’e kötü haberi Hakan verir! 1 Şubat Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Arka Sokaklar dizisinde Özlem Çınar’ın canlandırdığı Aylin karakteri bir kez daha hüzün yaşadı. Arabanın çarptığı Aylin, bebeğini kaybetti. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Ekip, Suriyeli kadınları para karşılığında satan bir adamın peşine düşer. Çünkü, evlendirilen bir kadın öldürülmüştür ve ekip kadını satan kişiden şüphelenir. Takibe aldıkları adam yakayı ele verir. Yakalanmamak için ekipten kaçan adam Aylin için sonu kötü biten bir olaya neden olur. Aylin, arabayla kaçmaya çalışan bu adamı durdurmak ister; fakat, adam durmak yerine arabayı Aylin’in üzerine sürer. Ona çarpar. Adam yakalanır; Aylin, hemen hastaneye kaldırılır. İç kanama geçiren Aylin kurtulur; fakat, tüm çabalara rağmen karnındaki bebeği ölür. Aylin ve Hakan bu haber karşısında yıkılırlar…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)