Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinden izleyiciler umudunu kesti!

Arka Sokaklar dizisinden izleyiciler umudunu kesti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14.sezonuyla Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, başarılı performansı, etkili hikayeleri ve oyuncuların sergiledikleri inandırıcılık çerçevesinde bulunduğu noktadan hiç aşağıya inmiyor.

Zaman zaman birincilikler de elde ederek Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olmayı başaran Arka Sokaklar’da izleyiciler bir konudan ise uzun süredir şikayetçi. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin takipçileri, Mesut’un durumundan rahatsız.

14 sezondur Şevket Çoruh’un canlandırdığı karakterin aylak aylak gezdiğini düşünen dizi hayranları, “Oya Okar ve Şevket Çoruh bu dizide harcanıyor” diyerek tepkilerini dile getiriyor. Bu tepkinin sebebi ise Selin ile Mesut’un bir türlü izleyicinin istediği gibi mutlu ve birlikte bir hayatı yaşayamamaları.

Bir başka izleyici ise “Şu Mesut’u başkomiser yapın artık. Adam 14 senedir emek verdi ama harcanıyor” diyerek Mesut karakterinin zaman zaman figüran yerine konulduğu hissine kapıldıklarını belirtiyor.

Arka Sokaklar dizisinden izleyiciler umudunu kesti! 7

Mesut ve Selin’in evlenmesini isteyenler, Mesut’un rütbesinin yükseltilmesi gerektiğini söyleyenler, her yeni bölümü heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor ama dilekleri de bir türlü karşılık bulmuyor.