Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde izleyiciler o karaktere gıcık kaptı!

Hekimoğlu dizisinde izleyiciler o karaktere gıcık kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu dizisine son katılan isim Vahap karakteri ile Güven Kıraç olmuştu. Dizinin hayranları Vahap’ın güçlü bir konum ile diziye katılmasından ve sonrasında ortaya çıkardığı sorunlardan bir hayli rahatsız.

Vahap karakterine gıcık kapan izleyiciler, Ateş Hekimoğlu’nu hastaneden göndermek için elinden geleni yapan bu karakteri artık dizide istemiyor.”Vahap defolup gitsin” diyen birçok dizi hayranı, aslında bu karakter üzerinden güncel yaşama dair verilen mesaja daha çok odaklanmalı.

Hekimoğlu dizisinde izleyiciler o karaktere gıcık kaptı! 7

İpek, 14. bölüm 2.fragmanında “Sen bile 10 milyon dolar etmezsin” diyerek Ateş Hekimoğlu’na değil aslında izleyicilere hayatın gerçeğini anlatıyor. Vahap, parası ile hastanede tüm ipleri eline almaya çalışırken, aslında günümüz dünyasını yıkıcı yanlarını anlatıyor.

Ateş Hekimoğlu’dan ekipten birisini göndermesini isteyen Vahap’ın kurduğu tuzağa kimse düşmedi. Ekip birbirini satmadı, Ateş Hekimoğlu da yolundan geri dönmedi. Ama sonuçta Vahap’ın varlığı hepsinin birlikte kurdukları mükemmel ortamın bozulmasını sağladı.

Güven Kıraç’ın dizide daha uzun süre kalmayacağı, Vahap’ın bir şekilde yapımdan ayrılacağı biliniyor. Ancak yaptıkları ile hayatın bir başka yüzünü izleyicinin gözlerinin önüne getirdiği gerçeğini de hatırlamak lazım.