Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinin başarı hikayesi üçüncü sayfa haberleri oldukça bitmez!

Arka Sokaklar dizisinin başarı hikayesi üçüncü sayfa haberleri oldukça bitmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi 16 yıldır devam eden bir proje olarak, Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide güncel olayları da içine alan polisiye bir hikaye anlatılıyor.

Her bölümünde birbirinden farklı hikayeler ve aksiyon dolu anlar yer aldığı için de Arka Sokaklar’ın kemik bir izleyici kitlesi yıllar içinde dizinin tutkunu oldu. Bu özel izleyici kitlesinin varlığı sebebiyle de Arka Sokaklar, Cuma akşamları Kanal D ekranında yoluna devam ediyor.

Şimdiye kadar 630 bölümü yayınlanan Arka Sokaklar’ın yakında sezon finali yapılacak ve dizi 17. sezonuyla gelecek yıl da devam edecek. Dizide Engin Müdür karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, bir ödül töreninde daha gurur yaşadı. Arka Sokaklar dizisinin aldığı ödüllerin sayısını bilen yok. İlker İnanoğlu da projenin uzun yıllardır devam ettiğine dikkat çekerek,
“16 sene oldu. Başarısı zaten tartışılmaz. Gururlanıyoruz, seviniyoruz” diye konuştu.

Arka Sokaklar dizisinin başarı hikayesi üçüncü sayfa haberleri oldukça bitmez! 94

Erler Film’in dolayısıyla babasının projesi olması nedeniyle de Arka Sokaklar’ın İlker İnanoğlu için güçlü bir anlamı var. Dizinin yapımcısı konumundaki oyuncu, sezonun son bölümünün çekimlerinin yapıldığı bilgisini de verdi.

İlker İnanoğlu, “Seneye de devam inşallah” ifadesini de kullandı ve Arka Sokaklar hayranlarına gelecek sezonda da hikayenin devam edeceği mesajını gönderdi.

Bu başarının sırrının başında babası Türker İnanoğlu’na atıfta bulunan İlker İnanoğlu, ayrıca senaristlerin de iyi bir iş çıkarttığını ifade etti. Oyuncu, “Dizimiz hep üçüncü sayfa haberleri olduğu için konular hiç bitmiyor. O yüzden üçüncü sayfa oldukça biz devam ederiz” ifadesini kullandı.

İlker İnanoğlu, Türkiye’de birçok kişinin bakmadan geçmediği gazetelerin üçüncü sayfalarında yer alan toplumsal sorunları yansıdan cinayet, kaçırma, tecavüz gibi suçlar oldukça Arka Sokaklar dizisinin de konu sıkıntısı çekmeyeceğini belirtmiş oldu.

Dizinin hayranlarının da kendilerine büyük destek verdiğini ve böylece başarının sürdüğünü anlatan İlker İnanoğlu, dizi üzerinden toplumsal anlamda da güzel mesajlar verdiğini ve bunun da başarının bir parçası olduğunu söyledi.

Arka Sokaklar dizisinin 10 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 631. bölüm fragmanını da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.