Ana sayfa Sosyal Medya Şanssız Hande Doğandemir ile şanslı İsmail Hacıoğlu’nun partnerliği ışık saçacak!

Şanssız Hande Doğandemir ile şanslı İsmail Hacıoğlu’nun partnerliği ışık saçacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Doğandemir ile İsmail Hacıoğlu ikilisi bu sezon canlandırdıkları rollere bakılır ise, en aykırı karakterlerle dizi projelerinde yer aldı… Mahkum dizisinde Barış ve Savaş karakterleri ile öne çıkan İsmail Hacıoğlu’nun ortaya koyduğu muhteşem performans hayranlarını da mest etti. Oyuncu, Fox TV dizisindeki bu çıkışı ile bir kez daha el üstünde tutuluyor.

Benzer bir durumu aslında Hande Doğandemir için de konuşmak mümkün. Annemizi Saklarken isimli Star TV projesi her ne kadar düşük reytingler nedeniyle kısa sürmüş olsa da bu durum Hande Doğandemir’in muhteşem bir karakter sunumu gerçekleştirdiği gerçeğini değiştirmiyor.

Şanssız Hande Doğandemir ile şanslı İsmail Hacıoğlu'nun partnerliği ışık saçacak! 8

Bu sezonun en farklı kadın ve erkek karakterlerini canlandıran, bu rollerinde de yetenekleri ile öne çıkan iki başarılı ismin bir sinema filmi için buluşması da çok güzel sonuçlar doğuracaktır.

İsmail Hacıoğlu farklı bir karakter ortaya koyan ve reytinglerin de çok iyi gelmesi ile Mahkum dizisinde şanslı bir dönem geçirdi. Ancak Hande Doğandemir yine başarılı bir iş çıkarmasına rağmen Annemizi Saklarken dizisinin reytinglere takılmasıyla şanssızlık yaşadı.

Şanssız Hande Doğandemir ile şanslı İsmail Hacıoğlu'nun partnerliği ışık saçacak! 9

Şimdi bu ikiliyi 49 isimli yeni film projesinde buluşturmak da çok akıllıca bir tercih olarak gözüküyor.

Hakan İnan’ın yönetmenliğini yapacağı filmin hazırlıkları devam ederken, iki başarılı oyuncu yakında Hatay’a giderek ekibe katılacak ve çekimler de başlayacak.

Şimdiden akıllardaki soru ise bu sezonun en farklı ve en başarılı karakter sunumlarını sergileyen Hande Doğandemir ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin nasıl bir uyum ve enerji sergileyeceği konusu…

DAEŞ terör örgütünün Musul’daki Türkiye Başkonsolosluğu’nu ele geçirmesi sürecini anlatan 49 isimli film yakın tarihe de ışık tutacak. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 49 rehineyi teröristlerin elinden kurtarmasının arka planını izleyiciye gösterecek olan 49 isimli filmde başrollerin çok iyi seçildiğini söylemek yanlış olmayacaktır.