Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin etinden sütünden yararlanma bu olsa gerek!

Arka Sokaklar dizisinin etinden sütünden yararlanma bu olsa gerek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erler Film tarafından hazırlanmakta olan Arka Sokaklar, Türk televizyon tarihinin ekranda en fazla gösterildiği yapım konumunda. 14 sezonda 556 bölümü geride bırakan dizinin tekrarları da Kanal D ekranında uzunca yıldır yayınlanıyor.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu,, Alp Korkmaz ve İlker İnanoğlu gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Arka Sokaklar, ekranda izleyicilerin keyifle seyrettiği bir yapım. Kanal D’de bu durumu fırsat bilerek tekrarlarını yayınlamakta hiç sakınca görmüyor.

Kanal D’nin dışında bu sefer de teve2’de dizinin tekrar bölümlerinin izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. teve2’den yapılan açıklamada 22 Haziran Pazartesi günü saat 20.45’te başlayacak olan tekrar bölümler, hafta içi her gün aynı saatte izleyicilerle buluşacak.

Arka Sokaklar dizisini Kanal D’den sonra başka bir kanalda daha kullanmak dizinin etinden sütünden yararlanmak anlamına geliyor.

Kanal D’nin ikinci kanalı konumundaki teve2’de Arka Sokaklar’ı izlemek isteyenler için bu haber büyük de bir sürpriz oldu.