Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu!..

Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar, 17. sezonuyla Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar gibi oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosu ise giderek genişliyor.

Yapımını Erler Film’in üstlendiği, Arka Sokaklar’ın kadrosuna Deliyürek dizisinin unutulmaz oyuncusu dahil oldu. Yayınlandığı 2000’li yıllara damga vuran efsane dizi Deli Yürek’te 5 sezon boyunca ‘Yılmaz’ karakterine hayat veren oyuncu Yılmaz Tüzün  yeni sezonda Arka Sokaklar dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu!.. 7

Bugüne kadar aralarında Deli Yürek’in yanı sıra, Reyting Hamdi, Beş Belası, Keçiboynuzu, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Sıcak Saatler, Eylül Fırtınası, Yaralı, Toprağa Kan Düştü, Bir Çift Çizme ve Namus’un da bulunduğu pek çok yapımla izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Arka Sokaklar’da polisi canlandıracak.

Şevket Çoruh’un ayrıldığı diziye Yılmaz Tüzün ile birlikte aralarında, Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova’nın da bulunduğu yeni isimler de katıldı.