Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinin oyuncusu Özgür Ozan, diziden ayrılan Şevket Çoruh için neler söyledi?

Arka Sokaklar dizisinin oyuncusu Özgür Ozan, diziden ayrılan Şevket Çoruh için neler söyledi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar geçtiğimiz günlerde bir ayrılık haberi ile gündeme gelmişti.  Yeni yayın döneminde 17. sezonu ile ekran macerasına devam edecek olan Arka Sokaklar dizisinde yıllardır, ‘Komiser Mesut’ karakterine hayat veren Şevket Çoruh diziye veda etti.

Yaz döneminde usta oyuncunun diziden ayrılacağına yönelik iddialar magazin basınında yer almış ancak kanal ve yapım firmasından yapılan açıklamalarda, kadroda  usta oyuncu  Şevket Çoruh’un ismi de yer almıştı.

Ancak bir süre sonra, Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği ‘Mesut’ karakterine veda etti.

Dizinin ana oyuncu kadrosunda rol alan usta oyuncu Özgür Ozan yıllardır aynı sette koşturduğu rol arkadaşı Şevket Çoruh’a sosyal medya paylaşımıyla veda etti.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özgür ozan (@ozozan)’in paylaştığı bir gönderi

Instagram hesabında Şevket Çoruh’un yer aldığı sahnelerden kısa bir klip yayınlayan oyuncu paylaşımında şu duygusal ifadeleri kullandı; “Yarattığın kattığın herşey için teşekkürler USTACIM @sevketcoruh Dostluğumuz baki ama bir kanadım kırık seni özleyeceğim. Birlikte emekli olamadık. Biz bu dizinin sadece aktörleri değiliz…”

Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda kemik oyuncu kadrosu Zafer Ergin,  Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu rollerine devam edecek.

Öte yandan, diziye aralarında, Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova’nın da bulunduğu yeni isimler de katıldı.