Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de Ertan Saban ışıltısı sürerken, atv’de ise eşi Ebru Özkan aklınızı alacak!

Show TV’de Ertan Saban ışıltısı sürerken, atv’de ise eşi Ebru Özkan aklınızı alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ertan Saban ile Ebru Özkan çiftinin mutlu evlilikleri devam ederken, iki başarılı oyuncu da kariyerlerinin en parlak dönemini yaşıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinde Sadi Payaslı karakteri ile muhteşem bir performans ortaya koyan Ertan Saban, övgüleri kazandı.

Gani Müjde’nin konsept tasarımı ve senaryoyu yazmasının da farkıyla Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kısa sürede milyonlarca izleyicinin kalbine giren bir yapım oldu. Özellikle de Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin başarılı uyumu bu dizinin öne çıkmasını sağladı. Ertan Saban, birçok oyuncunun canlandırmaktan çekinebileceği rollerin üstesinden ustalıkla gelirken, ekran başındaki izleyiciler de Sadi Payaslı’yı canlandırmadığını, bu karakteri yaşadığının farkında.

Show TV'de Ertan Saban ışıltısı sürerken, atv'de ise eşi Ebru Özkan aklınızı alacak! 8

Ertan Saban’ın Show TV’deki bu muhteşem oyunculuk sergisi perşembe akşamları devam ederken, şimdi de eşi Ebru Özkan’ı atv ekranında izlemeye başlayacağız. Ben Bu Cihana Sığmazam isimli aksiyon dizisinde Oktay Kaynarca, Pelin Akil ile Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor. Böyle 3 deneyimli oyuncunun yer aldığı dizinin de çok beğenilmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

20 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazan dizisiyle birlikte Ebru Özkan da yaralı bir kadın karakteri ile ekrana damgasını vuracak. Bugüne kadar elde ettiği tecrübeyi Leyla karakterinin duygularını izleyicilere yaşatarak sergileyecek olan Ebru Özkan, aynen kocası gibi ekrana damgasını vuracak gibi gözüküyor.

Show TV'de Ertan Saban ışıltısı sürerken, atv'de ise eşi Ebru Özkan aklınızı alacak! 9

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir karakterinin sevdiği iki kadından birisi olan Leyla, derin acılar yaşayan ve tüm zorlukları aşmasını bilen bir anne olarak birçok seyirciye kendi hayatlarında yaşadıklarını hatırlatacak.

Bir yanda Ertan Saban, diğer yanda eşi Ebru Özkan iki farklı dizide iki farklı kanalda milyonlarca izleyicinin aklını başından alacak performanslarla geliyor.