Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Alina Boz’u merak ediyor ama Bir Peri Masalı dizisi daha başlamadan itirazlar gelmeye başladı!

Herkes Alina Boz’u merak ediyor ama Bir Peri Masalı dizisi daha başlamadan itirazlar gelmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Peri Masalı isimli yeni Fox TV dizisi, kendisine ait olmayan bir parayı bulan ve bunun ile birlikte kendi hayatını değiştirmeyi kafasına koyan bir genç kızın hikayesi… Geçen yıl Maraşlı isimli dizideki başarılı performansının ardından Alina Boz’u yeniden ekranlarda görmek isteyen hayranları gelişmelerden memnun. Tarık Emir Tekin ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Alina Boz, fragmanlara bakılır ise yine hayranlarını memnun edecek gibi gözüküyor.

Paramparça, Elimi Bırakma, Aşk 101 ve Maraşlı dizileri ile büyük başarılar kazanan oyuncu, şimdi de kısa yoldan zengin olan ve bambaşka bir hayat için ailesini arkasına bakmadan terk eden Zeynep karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin fragmanlarını izleyenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Birçok dizi hayranı sosyal medyada daha ilk bölüm yayınlanmadan Bir Peri Masalı dizisine eleştirilerde bulundu.

21 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanında arkadaşı ile kaza yapan ve para dolu çantayı alarak kaza yerinden uzaklaşan, evinde ailesinin baskısından kaçarak, kendisine ait olmayan paralar ile kendisine yeni bir hayat kuran bir karakter görülüyor.

İşte dizi izleyicileri de kısa yoldan zengin olma hayalleri kuranlar için eğlenceli bir hikaye olsa da gerçek hayat düşünüldüğünde bu işlerin o kadar da kolay olmadığını iyi biliyor.

Herkes Alina Boz'u merak ediyor ama Bir Peri Masalı dizisi daha başlamadan itirazlar gelmeye başladı! 7

Dizide yine zengin olmaya çalışan bir fakir kız karakteri var. Son yıllarda Türk dizilerine egemen olan zenginliği öne çıkartan yapımlar ne yazık ki, birçok gencin de kısa yoldan bir şeklide para bulup dizilerdeki gibi bir hayatı yaşama motivasyonuna neden oluyor.

İşte diziyle ilgili eleştiriler de bu noktada yoğunlaşıyor ve zengin olmak için her yolun kabul gördüğü bir algı ortaya çıkıyor.

Kendisine ait olmayan parayla Zeynep hakkıyla hayatını yaşamak istiyor. İşte bu cümledeki çelişki de izleyicilerin dizinin hikayesine yönelik en önemli eleştirisini oluşturuyor.

Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik Müfit Kayacan gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinin reytingleri de şimdiden merakla bekleniyor.

Bebek bakıcısı Zeynep’in tesadüfen eline geçen yüklü miktardaki parayla hayatında yepyeni bir sayfa açma hikayesi bakalım ne kadar geniş bir izleyici kitlesini etkileyebilecek. İzleyip, değerlendirmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.