Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinin ünlü oyuncusu, oyunculuğu bıraktı yönündeki haberleri yalanladı!

Arka Sokaklar dizisinin ünlü oyuncusu, oyunculuğu bıraktı yönündeki haberleri yalanladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı ‘Volkan Komiser’ rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncuyla ilgili son dönemde basında, ‘Sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, doktorunun tavsiyesi üzerine oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.’ şeklinde haberler yer aldı.

İstanbul’dan ayrılarak Fethiye’ye yerleşen Aksoy, kaptanlık diploması aldı. Bu durum oyuncunun oyunculuğu bıraktığı şeklinde yorumlandı.

Boğaç Aksoy basında yer alan haberler karşısında instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak oyunculuğu bırakmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

Arka Sokaklar dizisinin ünlü oyuncusu, oyunculuğu bıraktı yönündeki haberleri yalanladı! 108

Boğaç Aksoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi.  “Önce bugünlere şükür diyorum..Yaşadığım her şeyden mutluyum. Olacağı vardı oldu.Bundan sonra her ne olacaksa iyi kötü o olacak. Ama kötü şeyler dünde kaldı.Olumsuz konuşmak artık yok. İyi ki yaşamışım. Kaybettirdiklerinin yanı sıra tecrübeleriyle bana çok şey kazandırdı.Şimdi kaldığımız yerden daha emin,daha sağlam,daha dikkatli adımlarla devam edeceğim.

Arka Sokaklar dizisinin ünlü oyuncusu, oyunculuğu bıraktı yönündeki haberleri yalanladı! 109

Yanımda olan duasını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum.Yarın güzel günlerde de yanımda olacağınızı artık çok iyi biliyorum.İyi ki varsınız! Bundan sonra sizi üzmeyi asla düşünmüyorum . Kendimi çok iyi hissediyorum . Oyunculuğu bırakmak mı !  Hastayken film çeken biri iyileşince bırakması mümkün mü?  En yakın zamanda ekranlarda olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Sizleri seviyorum! Sevgi herşeyin ilacıdır kelimesinin ispatı biziz.Bunu birlikte başardık.”