Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar ile yola devam eden Özgür Ozan, uzun yıllar sonra bir başka dizide göründü!

Arka Sokaklar ile yola devam eden Özgür Ozan, uzun yıllar sonra bir başka dizide göründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Özgür Ozan, kariyerine 1980’li yıllarda başladı ve Çocuklar Duymasın isimli diziyle 2000’li yılların başında milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı. Özgür Ozan’ın Selami karakterini canlandırdığı Çocuklar Duymasın dizisiyle olan macerası 3 yıl kadar sürdü.

2006 yılında Arka Sokaklar isimli Kanal D dizisine başlayan ve Hüsnü Çoban karakterini canlandıran oyuncu, bu dizi sayesinde fenomen oldu… Özgür Ozan, tam 16 sezondur Arka Sokaklar ekibinin en önemli isimlerinden birisi…

Bu süreçte nadiren başka yapımlarda gördüğümüz Özgür Ozan, birkaç projeye konuk oyuncu olarak dahil olmuştu. En son geçen yıl yaz aylarında çekilen Aşk Taktikleri filminde Servet karakterini canlandıran oyuncu, bir sürpriz daha yaptı.

Arka Sokaklar ile yola devam eden Özgür Ozan, uzun yıllar sonra bir başka dizide göründü! 2

Vay Bunlar isimli Bein Connect dizisinde Özgür Ozan’ı gören hayranları çok şaşıracak. Yakında yayınlanması beklenen dijital dizinin başrollerinde Giray Altınok ile Kerem Özdoğan bulunuyor.

Samet ve Tufan karakterlerini canlandıracak Altınok ve Özdoğan ikilisinin kaleme aldığı Vay Bunlar bir komedi dizisi oldu. Özgür Ozan’ın da bu dizide konuk oyuncu olarak yer aldığını göreceksiniz.

Özgür Ozan’ın yeni dizide nasıl bir rolde yer alacağı henüz bilinmiyor ama eğlenceli hikayeye önemli bir katkı yaptığını söyleyebiliriz.

Arka Sokaklar ile yola devam eden Özgür Ozan, uzun yıllar sonra bir başka dizide göründü! 3