Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da Ali’nin baş döndüren hızı! 2 haftada bıçaklandı, ölümden döndü, tutuklandı!

Arka Sokaklar’da Ali’nin baş döndüren hızı! 2 haftada bıçaklandı, ölümden döndü, tutuklandı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 515. bölümü 26 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde Ali komiser tutuklandı. Savcı, Nasuh’un kaçmasına yardım ettiğini düşündüğü Ali’yi tutukluyor! Alp Korkmaz’ın canlandırdığı Ali, geçtiğimiz hafta 3 yerinden bıçaklanmış ve hastanede ölüm kalım savaşı vermişti. Aradan 1 hafta geçti ve şimdi tutuklanıyor… Ali’nin durumu baş döndürücü bir hız… Arka Sokaklar’ın bu hızı izleyicileri de şaşkına çeviriyor. Videodan o sahneleri izleyebilirsiniz.

Nasuh, öz oğlu Ali için yaptığı karaciğer naklinden sonra kızı Şebnem’in yardımı ile hastaneden kaçmayı başarır.  Ali ve Rıza Baba, Nasuh’un kaçışından dolayı büyük şaşkınlık yaşarlar. Savcılık soruşturma başlatır. Olayı araştıran Savcı Adnan, Nasuh’un kaçışında Ali’nin bir parmağı olabileceğini düşünür.

Soruşturmaya Rıza Baba da dahil olmak üzere tüm ekibi sokar. Çünkü Nasuh, ekibin gözetiminde iken kaçmıştır. Ameliyat için cezaevinden getirilmesi savcının önemli suçlama noktalarından birisi olur. Ali, Nasuh’u bulabilmek için tek başına hareket eder. Babası ile irtibata geçer. Buluşma noktasına Nasuh değil adamı gelir. Ali, babasına ulaşabileceğini düşündüğü adamın telefonunu alır. Bu sırada ekip ve ekipten ayrı olarak savcı bu telefonun izini sürmeleri yüzünden Ali’ye ulaşırlar. Ali üzerindeki telefon yüzünden babasının kaçmasına yardım ettiği şüphesiyle ekibin gözleri önünde tutuklanır…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)