Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’da herkes bunu soruyor; Mesut’a ne oldu?

Arka Sokaklar’da herkes bunu soruyor; Mesut’a ne oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle 15 sezondur buluşmakta olan Arka Sokaklar 570. Bölümüyle 18 Aralık akşamı izleyicinin karşısına çıktı. Total grubunda 8’li reytingleri ile Kırmızı Oda’nın biraz gerisinde kalarak ikinci olan dizi, bunca yıllardır çok iyi sonuçlar almasını biliyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 570. bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Servan, Mesut’un bulunduğu minibüsü havaya uçurmak için adamına emir veriyor! Mesut’a ne olduğu ise herkes tarafından merak edilmekte. Erler Film, Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un ayrılması gibi bir durum olmadığını açıkladığı için dizi hayranlarının içi rahat.

Rıza Baba ve ekip, Mesut’un mektup bırakıp gitmesinden dolayı çok öfkelidir. Özellikle Rıza Baba, onu affetmenin sınırına gelmişken yaptığı affedilemez olmuştur. Ekip arkadaşları da, Servan’ın peşine giden Mesut’u bulmak için harekete geçerlerler. Mesut ise, Tuncer isimli bir örgüt elemanına ulaşır ve devreden çıkartarak onun yerine dağa giden örgüt elemanlarının arasına karışır.

Mesut adım adım Servan’a ulaşmaktadır. Servan, Mesut’un kendisini öldürmek için örgüte sızdığını öğrenmiş ve içinde bulunduğu minibüsü havaya uçurmak için örgüt elemanlarıyla dağlık bölgede yerini almıştır.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!