Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da hüzünlü ayrılıktan sonra Hüsnü ve Esra’nın romantik kaçamağı dikkat çekti!

Arka Sokaklar’da hüzünlü ayrılıktan sonra Hüsnü ve Esra’nın romantik kaçamağı dikkat çekti!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin başladığı 2006 yılından itibaren Hüsnü Çoban’ın eşi Suat karakterini Figen Evren canlandırmıştı… Özgür Ozan ile Figen Evren, ekranda izleyicilerin unutamayacakları Hüsnü – Suat çiftine hayat vermişti. Ancak Figen Evren, 11 yıllık serüvenden sonra dizinin 447. bölümünde ayrıldı.

Hüsnü, Suat’ın ölümünün acısıyla uzun süre duygusal konular girmedi. Bazen de senaristler bu tür sahneler yazdı ama izleyicilerin aklında hala Suat olduğu için tepki çekti. Arka Sokaklar’da Suat’ın gidişinden uzun bir süre sonra Hüsnü Çoban yeniden aşık. 18 Aralık Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar 570. Bölümde Hüsnü ve Esra, her şeyden uzakta romantik bir gece geçirirler!

Esra, Hüsnü’yü arkadaşlarının Şile’deki evine çağırır. Arkadaşları ile birlikte güzel bir hafta sonu geçireceklerini ve kendisinin de gelmesini ister. Hüsnü ise, Mesut olayı yüzünden tatsız bir durumdadır ve bu teklifi nazik bir şekilde reddeder. Engin ile bu durumu konuşan Hüsnü, ondan aldığı olumlu tavsiyeler karşısında kararını değiştirir.

Sürpriz yaparak Esra’nın karşısına dikilir. Esra, Hüsnü’yü görünce çok mutlu olur. Arkadaşları ile keyifli bir zaman geçiren aşıklarımız sonrasında şöminenin karşısında yalnız kalırlar. Aşk dolu geceyi, aşk dolu bir öpücükle bitirirler.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!