Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da şok üstüne şok, yine ayrılık havası mı esiyor?

Arka Sokaklar’da şok üstüne şok, yine ayrılık havası mı esiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar, 570. yeni bölümü ile 18 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin 15. sezonda bile milyonları ekrana taşıyabilme gücü gerçekten takdire şayan…

Özellikle total grubunda 8’li oranlara gelen reytingleri ile kıskandıran Arka Sokaklar, bu kategoride de Kırmızı Oda’dan sonra en çok izlenen ikinci dizi konumunda. Her hafta heyecan dalgası eşliğinde yayınlanan bölümler, izleyicileri yine çok etkiliyor. Oyunculuk performanslarının da güçlü olması, hikayelerin günlük hayattan alınması, hiç azalmayan aksiyon temposu ile Arka Sokaklar, 15. sezonda bile yoluna emin adımlarla devam edebiliyor.

Dizinin yeni bölümünde ise Bahar karakterinin durumu izleyicileri fazlası ile heyecanlandıracak. Ayrılık havası mı esiyor, yoksa dizide heyecan mı yükseltiliyor? Merve Oflaz’ın canlandırdığı Bahar karakteri vurulacak. Hakan ile ilgili bir türlü duygularını bastıramayan Bahar’ın yanında yine Hakan var…

Bir önceki bölümde de Hakan vurulmuş ama kurşun can yeleğine gelmişti. O anlarda Bahar çok korkmuştu ve Hakan’a karşı olan duyguları nedeniyle de aşırı tepki vermişti. Bu sefer ise Bahar yaralanıyor.

570. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Servan’ın peşinde olan ekip şok üstüne şok yaşar. Önce Bahar vurulur. Aramadaki şiddetini artıran ekip asıl Mesut konusunda faka basar. Mesut kafasındaki planı uygulamaya çalışırken ne yapacak? Ekibi yıkan haber ne?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!