Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler kötü, bölümler iyi! Hekimoğlu dizisinde heyecan artsın diye bir karaktere veda mı edeceğiz?

Reytingler kötü, bölümler iyi! Hekimoğlu dizisinde heyecan artsın diye bir karaktere veda mı edeceğiz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi son haftalarda güçlü hikayelerle izleyicinin karşısına çıkmasına rağmen, reytingler bir türlü yükselmiyor… Dizinin ilk sezonunu aratan düşük oranlar nedeniyle de hayranlar endişeli bir şekilde bekliyor…

Şimdiye kadar 28 bölüm yayınlanan Hekimoğlu dizisinin 29. bölümü yine heyecan dalgası içinde geçecek. Ateş Hekimoğlu, çok az zamanı kalan Mehmet Ali’yi kurtarmak için son bir şans daha deniyor. Ancak İpek onu engellemek için her yola başvuracak… Memoli ise Ateş’in önerisini hayata geçirerek kendisini kurtarabilecek mi? Yoksa Hekimoğlu dizisinde heyecanı artırmak için bir karaktere veda mı edeceğiz?

Genelde dizilerde hikaye zorlandığı ve reytingler de düşük seyrettiği zaman şoke edici ve beklenmedik adımlar atılır. Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Memoli karakterine ne olacağını da göreceğiz. Ancak bir şekilde Ateş Hekimoğlu onu da kurtarmayı mutlaka başaracaktır.

Hekimoğlu 29. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ateş, Memoli’nin hastalığına çare bulacak mı? Memoli’nin yakalandığı hastalık hızla ilerlemektedir. Ateş duruma çare arar. Yapmak istediği yöntemi İpek kabul etmez.

Ancak Hekimoğlu Memoli’yi kurtarmaya kararlıdır. Hekimoğlu riski göze alır ve Memoli’nin yanına gider. İşin en önemli kısmı ise Memoli’ye kalmıştır. Memoli ne yapacak?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!