Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’de Elkızı dizisi çok iddialı bir başlangıç yapacak!

Fox TV’de Elkızı dizisi çok iddialı bir başlangıç yapacak!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları artık Fox TV ekranında Elkızı isimli yeni diziyi izleyeceksiniz. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi var. Küçüklüğünde annesiz ve babasız kalan Ezo karakterinin yaşadığı büyük acılar ile güçlü bir kadın olarak hakkını savunmasını öne çıkartan bir hikaye izleyeceksiniz.

Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde birlikte rol almıştı. İkili yeni sezonda bu sefer yine aynı sette ama partner olarak izleyicileriyle buluşacak. Elkızı dizisinin ilk bölümü 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Peki ilk bölümde neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar:

Fox TV'de Elkızı dizisi çok iddialı bir başlangıç yapacak! 8

Hayalleri için savaşan Ezo’nun bu hayatta tutunduğu iki şey vardır; anıları ve annesinden kendisine kalanlar… Yani bir avuç umut. Ne var ki, elinde avucunda olan her şey zulüm gördüğü ailesi tarafından bir çırpıda söküp alınır. İki yolu vardır Ezo’nun. Ya pes edecektir ya da savaşacaktır. O savaşmayı seçer, hem de ölümüne…

Fox TV'de Elkızı dizisi çok iddialı bir başlangıç yapacak! 9

Ezo’nun içinde bulunduğu çıkmazı fırsat bilen Harun ve annesi Nermin ise eski şatafatlı dönemlerine yeniden kavuşabilmek için gözlerine en zayıf halka olarak gördükleri Ezo’yu kestirirler ama bilmedikleri bir şey vardır.

Ezo sandıkları kadar aciz ve çaresiz değildir. Onun yaptıklarından ve yapacaklarından habersiz, ava giderken av olacaklardır.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.”