Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın ünlü oyuncusu artık Çukur dizisinde!

Arka Sokaklar’ın ünlü oyuncusu artık Çukur dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Arka Sokaklar dizisi hayranları Filiz Taçbaş’ı yakından tanır. Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba karakterinin eşi olarak uzun yıllar dizide yer alan oyuncu, Ayla karakteri ile 2006-2012 yılları arasında ekranda boy gösterdi. Dizide uzun süre yer alması nedeniyle de akıllara bu karakter ile yazıldı.

Filiz Taçbaş sonraki rollerinde ise Ayla karakterini unutturacak bir performans sergileyememişti. En son Vuslat dizisinde Zehra olarak ekrana gelen oyuncu, şimdi de Çukur dizisinde hayranları ile buluşacak.

Show TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan ve 4. sezonuna da çok iyi başlayan Çukur dizisinin yeni transferi Filiz Taçbaş oldu. Setten fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan oyuncunun, nasıl bir karaktere hayat vereceği de merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu artık Çukur dizisinde! 7

Filiz Taçbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Çukur çekimlerimde çekilmiş yeni karakterinin fotoğrafı ile Çukur dizisi ile setlere dönmenim heyecanını sizlerle paylaşmak istedim.. Bende sizler kadar heyecanlıyım.. İzmir Foça’dan Çukur için Döndüm” diye yazdı.